Možné tehotenstvo
Ahojte , chcela by som sa spytat na vas nazor s priateľom sme mali styk den po ovulácie 25.7 a potom 28.7 a 29.7
Menštruáciu som mala dostať 6.8 no stale nic uz mi mala aj skončiť lenže od toho 6 kazdy den mam take slabé bolesti ze som si myslela ze aj dostanem no stale nic ale bolesti mam co si myslite?
Tak ovulácia može byť posunutá o deň, dva.... existuje test
Ako si mala odsledovanu ovuláciu?
Mohla sa ti posunúť takže jasné že šanca tam je 🙂
Este som si nerobila , mate pravdu bez testu je len hádanka zajtra to skusim a dam vedieť ,, preto som sa pytala tu lebo mam bolesti tak som nechápala ci to je mozne pri tehotenstve
Este som si nerobila , mate pravdu bez testu je len hádanka zajtra to skusim a dam vedieť ,, preto som sa pytala tu lebo mam bolesti tak som nechápala ci to je mozne pri tehotenstve
@bely46 je to možné. Ja som mala tiež také jemné bolesti v podbrušku pár dní po styku. A nakoniec som bola tehotná 😁 Najlepšie spraviť tehotenský test a uvidíš. 😊
@nika_val podla aplikácie sa riadim 😃
@bely46 tak v tom prípade si mohla mat ovulaciu kedykolvek
Aplikacia ti ukazuje len orientačne že kedy by mohla byť ovulacia ak by si mala dokonaly cyklus.
Mne napr aplikacia ukazovala ovulaciu na 13ty deň cyklu ale realne odsledovanú od dr som mala až na 17ty deň. Takže darmo sme sa snažili tie skoršie dni a ten 13ty deň..nedarilo sa
Potom som zistila kedy realne mam tu ovulaciu a do 2mesiacov som bola tehotná (teda vlastne do mesiaca ten druhý už ms neprišla 😁)
Takže šup šup do lekárne kupiť test a urobiť, šanca tam je velmi vysoká
ako ste dopadli s testom ? 🙂
@bely46 tak v tom prípade si mohla mat ovulaciu kedykolvek
Aplikacia ti ukazuje len orientačne že kedy by mohla byť ovulacia ak by si mala dokonaly cyklus.
Mne napr aplikacia ukazovala ovulaciu na 13ty deň cyklu ale realne odsledovanú od dr som mala až na 17ty deň. Takže darmo sme sa snažili tie skoršie dni a ten 13ty deň..nedarilo sa
Potom som zistila kedy realne mam tu ovulaciu a do 2mesiacov som bola tehotná (teda vlastne do mesiaca ten druhý už ms neprišla 😁)
Takže šup šup do lekárne kupiť test a urobiť, šanca tam je velmi vysoká
@nika_val fakt tak to ste ma prekvapili myslela som ze mi to ukazuje presne , niesol velmi skúsená mam len 21 rokov a prvého priateľa😀
@nika_val fakt tak to ste ma prekvapili myslela som ze mi to ukazuje presne , niesol velmi skúsená mam len 21 rokov a prvého priateľa😀
@bely46 nie nie na aplikaciu sa fakt nespoliehaj pri ovulacii
To má každá žena rôzne, niektorá može mať kludne aj na 6ty deň cyklu (hneď po ms), niektorá môze mať idealne presne v strede cyklu ale su aj ženy čo majú uplne nakonci
Ano dam vedieť zatial dakujem všetkým 🫶🏻
Ahojte,viem že to sem nepatrí ale môžem mať pozitívny tt keď si dávam dole progestanelle?Dnes ráno bolesti ako keby som mala dostať .Ráno som si robila test,na ňom nič a teraz je tam slabá čiarka

@bely46 fuha, no a žeby si si tak čírou náhodou urobila test?