Možné tehotenstvo
Dobrý deň, chcela by som sa poradiť. Pred par dnami som mala ovulaciu a dlhu dobu sme sa s priateľom nevideli, čo samozrejme viedlo k vybuchnutie našich hormónov. Mali sme pohlavný styk dva krát, ibaže bez kondómu. V tej dobe som mala plodné dni, konkretne ovuláciu.. priateľ sa do mňa neurobil ale viem že existujú “kvapôčky lásky”, ktoré by ma mohli oplodniť. Prvy pohľady styk ma trápi menej, ako druhý nakoľko v priateľovi mohli ostať nejaké spermie aj po tom, čo bol na wc. Vedel by mi niekto poradiť, či môžem byt tehotná? Ďakujem vopred za rady a odpovede.
2x po sebe? Ak áno, tak vtedy tam mohlo niečo zostať z prvého styku a otehotnieť si mohla. Aj keď bol partner na wc. A nemáš nikde istotu, že mu počas styku nič neušlo aj keď si toho nie je vedomý. Druhá vec je, či si mala na 100% vtedy plodné dni. Kažopádne veľa párov takto funguje roky a nič, ale ak dieťa určite nechcete, tak sa chráňte.
Samozrejme ze mozes. V tomto pripade sa navyse vobec nejedna o kvapocky nakolko ste isli dve kola za sebou. Uz len cakat. Vedela si o riziku, vedela si o ovulacii, vedela si ako vznika dieta (predpokladam).
Ano, mozes. Uz len pockat na ms
Samozrejme ze mozes. V tomto pripade sa navyse vobec nejedna o kvapocky nakolko ste isli dve kola za sebou. Uz len cakat. Vedela si o riziku, vedela si o ovulacii, vedela si ako vznika dieta (predpokladam).
@anonym_13c009 neboli to dva razy za sebou. bola tam pauza možno 15min.. aj viac.
Poradim ti -mozes byt tehotná
@anonym_13c009 neboli to dva razy za sebou. bola tam pauza možno 15min.. aj viac.
@ninafigurova tomu sa hovori dva razy za sebou 😃
@ninafigurova asi si dosť mladá predpokladam, tiež sme takéto témy riešili keď sme mali 18-19... Z kvapôčky lásky som nikdy neotehotnela, sme spolu už 15 rokov, nepouzivame kondóm ...keď sme chceli dieťa a spravil sa do mňa tak som otehotnela hneď. Čiže za mňa kvapôčky lásky pokiaľ si dá chlap pozor a vytiahne včas sú ok. Iné je dvakrát po sebe , aj po 15 min. To mal spermie ešte v penise,veď to sa dočítas snáď všade, takto sme to tuším nerobili radšej nikdy , že 2* po sebe po takej krátkej dobe. Takže môžeš len dúfať že niesi extrémne plodná 🤣
Môžeš byť tehotná z každého pohlavného styku. I keď z kvapôčky lásky je to menej pravdepodobné. Máj sex len vtedy, keď si budeš na 100% ista že sa o dieťa budeš vedieť postarať. Ak by si bola katolícka (čo nepredpokladám), tak až po svadbe.
@pr85 už len na svadbu bude cakat kvoli sexu
Dobrý deň, chcem sa opýtať dní my už mešká menštruácia ale brucho ma pobolieva ako pri menštruácii dosť silné bolesti napnuté brucho a sem tam bolesti v pravom boku ale menštruácia nikde a bolesti nepretrvavaju celý deň môžem byť tehotná alebo môže byť taký príznak tehotenstva?
Ďakujem vopred za spätnú väzbu.

Môžeš byť tehotná z každého pohlavného styku. I keď z kvapôčky lásky je to menej pravdepodobné. Máj sex len vtedy, keď si budeš na 100% ista že sa o dieťa budeš vedieť postarať. Ak by si bola katolícka (čo nepredpokladám), tak až po svadbe.