icon

Možné tehotenstvo

ninafigurova
27. feb 2026

Dobrý deň, chcela by som sa poradiť. Pred par dnami som mala ovulaciu a dlhu dobu sme sa s priateľom nevideli, čo samozrejme viedlo k vybuchnutie našich hormónov. Mali sme pohlavný styk dva krát, ibaže bez kondómu. V tej dobe som mala plodné dni, konkretne ovuláciu.. priateľ sa do mňa neurobil ale viem že existujú “kvapôčky lásky”, ktoré by ma mohli oplodniť. Prvy pohľady styk ma trápi menej, ako druhý nakoľko v priateľovi mohli ostať nejaké spermie aj po tom, čo bol na wc. Vedel by mi niekto poradiť, či môžem byt tehotná? Ďakujem vopred za rady a odpovede.

pr85
27. feb 2026

Môžeš byť tehotná z každého pohlavného styku. I keď z kvapôčky lásky je to menej pravdepodobné. Máj sex len vtedy, keď si budeš na 100% ista že sa o dieťa budeš vedieť postarať. Ak by si bola katolícka (čo nepredpokladám), tak až po svadbe.

anonym_e2524f
27. feb 2026

2x po sebe? Ak áno, tak vtedy tam mohlo niečo zostať z prvého styku a otehotnieť si mohla. Aj keď bol partner na wc. A nemáš nikde istotu, že mu počas styku nič neušlo aj keď si toho nie je vedomý. Druhá vec je, či si mala na 100% vtedy plodné dni. Kažopádne veľa párov takto funguje roky a nič, ale ak dieťa určite nechcete, tak sa chráňte.

anonym_13c009
27. feb 2026

Samozrejme ze mozes. V tomto pripade sa navyse vobec nejedna o kvapocky nakolko ste isli dve kola za sebou. Uz len cakat. Vedela si o riziku, vedela si o ovulacii, vedela si ako vznika dieta (predpokladam).

crazy_cat_lady
27. feb 2026

Ano, mozes. Uz len pockat na ms

ninafigurova
autor
27. feb 2026
@anonym_13c009

Samozrejme ze mozes. V tomto pripade sa navyse vobec nejedna o kvapocky nakolko ste isli dve kola za sebou. Uz len cakat. Vedela si o riziku, vedela si o ovulacii, vedela si ako vznika dieta (predpokladam).

@anonym_13c009 neboli to dva razy za sebou. bola tam pauza možno 15min.. aj viac.

anonym_9e9ee8
27. feb 2026

Poradim ti -mozes byt tehotná

anonym_13c009
27. feb 2026
@ninafigurova

@anonym_13c009 neboli to dva razy za sebou. bola tam pauza možno 15min.. aj viac.

@ninafigurova tomu sa hovori dva razy za sebou 😃

anonym_209c16
27. feb 2026
@ninafigurova

@ninafigurova asi si dosť mladá predpokladam, tiež sme takéto témy riešili keď sme mali 18-19... Z kvapôčky lásky som nikdy neotehotnela, sme spolu už 15 rokov, nepouzivame kondóm ...keď sme chceli dieťa a spravil sa do mňa tak som otehotnela hneď. Čiže za mňa kvapôčky lásky pokiaľ si dá chlap pozor a vytiahne včas sú ok. Iné je dvakrát po sebe , aj po 15 min. To mal spermie ešte v penise,veď to sa dočítas snáď všade, takto sme to tuším nerobili radšej nikdy , že 2* po sebe po takej krátkej dobe. Takže môžeš len dúfať že niesi extrémne plodná 🤣

anonym_5c9cfa
28. feb 2026
@pr85

Môžeš byť tehotná z každého pohlavného styku. I keď z kvapôčky lásky je to menej pravdepodobné. Máj sex len vtedy, keď si budeš na 100% ista že sa o dieťa budeš vedieť postarať. Ak by si bola katolícka (čo nepredpokladám), tak až po svadbe.

@pr85 už len na svadbu bude cakat kvoli sexu

pr85
28. feb 2026
@anonym_5c9cfa

@pr85 už len na svadbu bude cakat kvoli sexu

@anonym_5c9cfa A videla si, že som tam napísal, že len ak katolícka?

denny22
1. mar 2026

Dobrý deň, chcem sa opýtať dní my už mešká menštruácia ale brucho ma pobolieva ako pri menštruácii dosť silné bolesti napnuté brucho a sem tam bolesti v pravom boku ale menštruácia nikde a bolesti nepretrvavaju celý deň môžem byť tehotná alebo môže byť taký príznak tehotenstva?

Ďakujem vopred za spätnú väzbu.