icon

Možné tehotenstvo po missed abort

lucinka7531
22. apr 2014

Chcela by som sa spýtať na Váš názor, resp. skúsenosti. 18.2. som mala spontánny potrat v 12 tt, diagnostikované MA v 8 tt. Na konci marca som mala prvú menštruáciu po potrate, ktorá trvala dva dni. Po nej som bola u lekára, všetko sa so mňa vyčistilo a maternica sa dala do pôvodného stavu. Zajtra mám dostať druhú menštruáciu, no už mám tri testy pozitívne. Stalo sa vám to niektorej po spontánnom potrate, že hned v prvom cykle otehotneli?

Strana
z2
zvolsiinylogin
25. apr 2014

@lucinka7531 ja stara kobyla som zas omladla trochu 😀 😀 to u mna znamena, ze pride mrcha jedna....niekedy inokedy, inac ja som strasny stresmen, keby sa to dajako potvrdilo , co myslim nebude, by som sa iba pozorovala, kazdu chvilu chodila na wcko, ci nespinim....este chvilu sa chcem tomu vyhnut...a pride...

zvolsiinylogin
25. apr 2014

@lucinka7531 daj foto, ake su tie tvoje 🙂

lucinka7531
autor
25. apr 2014

@zvolsiinylogin nemám foto, vyhodila som ich. ale v den MS som mala silnú čiaru. len aj tak sa bojím ísť k dr. ty si si kedy robila?

zvolsiinylogin
25. apr 2014

@lucinka7531 ja den pred MS, tam nebol ani naznak a v den MS slabucky dusik....a odvtedy nic.....

lucinka7531
autor
25. apr 2014

tak ale bolo tam niečo predsa. je tu veľa takých čo malo ducha aj ked MS pár dni meškala.

zvolsiinylogin
25. apr 2014

@lucinka7531 coho sa bojis? mozes skocit, ak si mala silnu, uvidis gestacny vacok podla mna....ale to nic neznamena, dolezite je, ci tam bude zltkovy....a ten jevidno 5tt aj 5 myslim,aj to podla sona....neboj, vsetko bude tak, ako ma :byt 🙂 a ked je silny test, mimomater.nehrozi... 🙂

zvolsiinylogin
25. apr 2014

@lucinka7531 som myslela, ze odvtedy som netestovala.....neviem, cakam skor mrchu.....

andulka1307
1. jún 2014

Ahojte. Za pár ní čakám druhú mrchu po MA. Lenže akosi som nestila ísť ešte na kontrolu. Cítim sa dobre, nemám žiadne problémy. myslíte že sa potom možme začať snažiť či radšej mám najskôr ísť na kontrolu. Ďakujem

linee
11. dec 2014

@ellinka86 ahoj,mne vcera potvrdili ma.Zvazujem,zda pockat na krvaceni nebo nemocnici.Ale chtela bych se nechat vysetrit na srazenlivost krve a stitnou zlazu.To vysetreni se dela az po menstr./kyretazi nebo mohu o to zadat hned.A u gynekolozky nebo obvodni?dekuji

ejuska2586
7. nov 2016

Baby, neviete mi poradiť? Som po missed abort. V piatok som vysadila Duphaston. Hneď som aj začala špiniť, do poobedia zo mňa išla krv so zrazeninami, ale len keď som bola na wc. Vložka bola len "pošpinená". V sobotu to tak bolo celý deň a včera už zas len špinenie. Bolesti v podbrušku boli hrozné, teraz už nič. Lekár mi nedal nič na vyčistenie, len kázal ten Duphaston vystadiť. Teraz neviem, či toto môžem považovať za normálnu menštruáciu, alebo tá ešte len príde? Nemáte s tým niektorá skúsenosť? Povedal, že po menzese sa môžeme zas nanovo snažiť. Len keď ja neviem, či už toto bol menzes, alebo nie...

Strana
z2