icon

Možné tehotenstvo po nechránenom styku na 8. deň cyklu?

monuka254
Dnes o 15:45

Ahojte, viem že tu je milión príspevkov na tuto temu. Chcem vedieť nejaké reálne skúsenosti z blízkej minulosti. Mávam cykly 28-29-30-31 môžem to považovať za nepravidelný cyklus ?
Ovuláciu si nijak nesledujem, je možné že by som zostala tehotná po nechránenom styku na 8DC pri takýchto “dlhých” cykloch ?
Stalo sa vám to niektorej ? Ďakujem za odpoved

anonym_bd2b90
Dnes o 15:51

@monuka254 no ja cakam piate dieta, cykly 33 dni v poslednej dobe, ale niekedy som mala aj 36-39 dnove cykly, ovulacia byvala vzdy okolo 17.-23.dna cyklu. Toto piate dieta cakam zo styku na 8 DC, ovulacny test som mala pozitivny az 13.dc, teda ovu mala byt asi 15 dc, no ale ocividne bola skor alebo sme trafili extra schopnu spermiu, co prezila. Ale tak my sme extra plodni s muzom.
Ja by som cyklus, ako mavas, ani nebrala ako nepravidelby, to je len par dni rozdiel. A spermie tych 3.-4. dni urcite preziju. Udava sa, ze ak mas najkratsi cyklus 28 dni, tak posledny bezpecny den, kedy by si nemala otehotniet, je ten 8.den cyklu. Ale uz je to "na hrane".

anonym_c9cfa2
Dnes o 15:55

@monuka254 to máš pravidelný cyklus

monuka254
autor
Dnes o 15:56
@anonym_bd2b90

@monuka254 no ja cakam piate dieta, cykly 33 dni v poslednej dobe, ale niekedy som mala aj 36-39 dnove cykly, ovulacia byvala vzdy okolo 17.-23.dna cyklu. Toto piate dieta cakam zo styku na 8 DC, ovulacny test som mala pozitivny az 13.dc, teda ovu mala byt asi 15 dc, no ale ocividne bola skor alebo sme trafili extra schopnu spermiu, co prezila. Ale tak my sme extra plodni s muzom.
Ja by som cyklus, ako mavas, ani nebrala ako nepravidelby, to je len par dni rozdiel. A spermie tych 3.-4. dni urcite preziju. Udava sa, ze ak mas najkratsi cyklus 28 dni, tak posledny bezpecny den, kedy by si nemala otehotniet, je ten 8.den cyklu. Ale uz je to "na hrane".

@anonym_bd2b90 ďakujem za odpoved a gratulujem k bábätku 🙂 ja už dve detičky mám, len s bývalým partnerom, s terajším sme mali nechránený styk pominulé cykly v rôznych obdobiach okrem takéhoto skorého tesne po ms, a zatiaľ vždy prišla..

anabela_a
Dnes o 17:22
@monuka254

@anonym_bd2b90 ďakujem za odpoved a gratulujem k bábätku 🙂 ja už dve detičky mám, len s bývalým partnerom, s terajším sme mali nechránený styk pominulé cykly v rôznych obdobiach okrem takéhoto skorého tesne po ms, a zatiaľ vždy prišla..

@monuka254 aj ja som tak otehotnela. MS 1.2.2025 styk cca 9.2.2025. A už mam dcérku ☺️ cykly som mala inak taktiež dlhé, potom mi ani TP nevychádzal a museli mi ho upravovať. Držím palce nech to dopadne ako si prajes

anonym_86b59a
Dnes o 17:32

@monuka254 8 den cyklu je jeden z najplodnejsich dni

terus00
Dnes o 17:48

Ja mávam cykly 28-29 dní a veru okolo 8. dňa mi začínajú plodné dni

anonym_739fc5
Dnes o 17:56

Aj ja som tak otehotnela... Doma som mala jedno dieta 1,5 r, druhe malo 6 mes a styk z 8DC (navyse prerusovany) nam zabezpecil dalsie dieta... Napriek tomu, ze ovulacia bola az o 6-7 dni neskor (viem naisto). Takze tak... Vies, neklamme si, ono tie sance su velmi male, to su presne tie male percenta pravdepodobnosti - ale stale tam su a niektori to proste "vychytame" 😅
A to co popisujes je pravidelny cyklus, ano. 😊