Možné tehu
Ahojte dievcata, mam taku otazocku, ci ste sa s tym niektora stretli. Den pred ovilaciou sme mali s*x. Co je 6 dni dozadu. Odvtedy chodim s takym pnutim v podbrusku. Stale. Proste akoby som bola zduta, ale toto neustupuje ani po toalete, ani vseobence. Este taka malickost, prsia. Citim sa akoby som namiesto prsnikov nosila so sebou 2 balvany. Toto bol prvy krat pokus na čisto, ze chceme dieta. Nahovaracky?? Vdaka za kazdu radu.
@zuzka0209 nahovaracky 🙂 telo este nemoze registrovat, ze si tehu, vajko sa este nemohlo uhniezdit.
@petricka22 dobre. Lebo citala som kde co. 😃 ďakujem. Akoze mali sme s*x aj na zaciatku plodnych. Hned vlastne sme skusili, potom den pred ovilaciou, tak keby nahodou nieco, neviem odkedy pocitat. Robila som si test ale samozrejme je logicke ze bol negativny.
@bambulienka25 hej hej. Aj som s tym pocitala. Ale akoze my sme dali aj hned na zaciatku plodnych co je cca 9 dni. No neviem dievcata. Taka som zmatena 😄
@zuzka0209 no neviem ja som po 6 dnoch od ovulácie mala pichanie ako keby v podbrušku a strany pocit ako keby som bola nachladnuta, caste mocenie- lekarka mi vysetrila moc a bol v poriadku, tiez naliate prsia ale to som mavala aj pred MS. Nejako som to neriesila ale nakoniec mi Ms neprisla a test pozit.
No asi su to nahovaracky 🙂 U mna boli pocity take ze mam dostat, bolesti rovnake a nedostala som. Takze to je rozne no.
Nie je možné, aby si už mala príznaky, a dupľom ako píšeš, že "odvtedy už" chodíš nafúknutá
To len pracuje psychika, alebo jednoducho sa ti posunula ovulácia a tetaz práve ovulujes.
A keď by si dajme tomu otehotnela z toho predošlého styku, to už by si pri takých príznakoch mala tetaz test s //.
@zuzka0209 síce ešte nemám tehu potvrdené ale čiarky mi vychádzajú už a ja som pár dní pred ms cítila že sa niečo deje bolela ma.hlava únava nafúknutá len mňa prsia nebolia ani teraz takže možné je všetko 🙂 a teraz pre istotu cítim že už mam ms a nemám ju 🤣🤣

Keď bude meškať mrcha, sprav test a máš odpoveď takto to je 50 na 50...