icon

Možné tehu

zuzka0209
1. mar 2022

Ahojte dievcata, mam taku otazocku, ci ste sa s tym niektora stretli. Den pred ovilaciou sme mali s*x. Co je 6 dni dozadu. Odvtedy chodim s takym pnutim v podbrusku. Stale. Proste akoby som bola zduta, ale toto neustupuje ani po toalete, ani vseobence. Este taka malickost, prsia. Citim sa akoby som namiesto prsnikov nosila so sebou 2 balvany. Toto bol prvy krat pokus na čisto, ze chceme dieta. Nahovaracky?? Vdaka za kazdu radu.

3petka
1. mar 2022

Keď bude meškať mrcha, sprav test a máš odpoveď takto to je 50 na 50...

petricka22
1. mar 2022

@zuzka0209 nahovaracky 🙂 telo este nemoze registrovat, ze si tehu, vajko sa este nemohlo uhniezdit.

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
zuzka0209
autor
1. mar 2022

@petricka22 dobre. Lebo citala som kde co. 😃 ďakujem. Akoze mali sme s*x aj na zaciatku plodnych. Hned vlastne sme skusili, potom den pred ovilaciou, tak keby nahodou nieco, neviem odkedy pocitat. Robila som si test ale samozrejme je logicke ze bol negativny.

zuzka0209
autor
1. mar 2022

@bambulienka25 hej hej. Aj som s tym pocitala. Ale akoze my sme dali aj hned na zaciatku plodnych co je cca 9 dni. No neviem dievcata. Taka som zmatena 😄

girl2524
1. mar 2022

@zuzka0209 no neviem ja som po 6 dnoch od ovulácie mala pichanie ako keby v podbrušku a strany pocit ako keby som bola nachladnuta, caste mocenie- lekarka mi vysetrila moc a bol v poriadku, tiez naliate prsia ale to som mavala aj pred MS. Nejako som to neriesila ale nakoniec mi Ms neprisla a test pozit.

zuzka0209
autor
1. mar 2022

@girl2524 mna zatial nepicha nic. Ale take dovne mi to pnutie dojde. Ale asi je cas sa sustredit na nieco ine. Do menstruacie este daleko 😂☝🏻

lalenka33
1. mar 2022

@zuzka0209 keď od sexu cítiš zvláštne pnutie ako zdutie, tak skús espumisan. Neexistuje aby si jeden deň mala sex a od nasledujúceho cítila príznaky.

zuzka0209
autor
1. mar 2022

@lalenka33 pisala som aj vyssie ze sme mali styk aj davnejsie. Sama si uvedomujem ze to nie je mozne.

alina765
1. mar 2022

@zuzka0209 Podľa čoho vieš že bola ovu ? Možno že sa ti teraz ovu posunula a máš ovuláciu.
Alebo že si ovulovala skôr,a máš už tehotenské príznaky. Skús test držím palce ❤️.

darina746
2. mar 2022

No asi su to nahovaracky 🙂 U mna boli pocity take ze mam dostat, bolesti rovnake a nedostala som. Takze to je rozne no.

jaskolka
2. mar 2022

Nie je možné, aby si už mala príznaky, a dupľom ako píšeš, že "odvtedy už" chodíš nafúknutá
To len pracuje psychika, alebo jednoducho sa ti posunula ovulácia a tetaz práve ovulujes.
A keď by si dajme tomu otehotnela z toho predošlého styku, to už by si pri takých príznakoch mala tetaz test s //.

snazilka225
2. mar 2022

@zuzka0209 síce ešte nemám tehu potvrdené ale čiarky mi vychádzajú už a ja som pár dní pred ms cítila že sa niečo deje bolela ma.hlava únava nafúknutá len mňa prsia nebolia ani teraz takže možné je všetko 🙂 a teraz pre istotu cítim že už mam ms a nemám ju 🤣🤣