Baby kedže čakám že cez víkend mi MS nepríde aj príznaky mám..tak som sa rozhodla 🙂 že každá z Vás ktorá má nejaké tie príznaky alebo čakáte že budete v tom najbližší čas tak sem kľudne napíšte a spolu sa budeme držať a veriť si že teraz sa to už podarilo 🙂a informovať sa a i skúsenosti si napísať 🙂)
@missy1989 vieš čo bola som raz tehotná ale dievčatko mi umrelo som tu aj otom pisala aj mam v plane napisat pribeh celý co som zazila ze som v 8mes. ju stratila moju dcerku..teraz je to druhy mes.co som vysadila tabletky 🙂 no priznaky su uvidime ci piatok pride MS ked nie tak uvidime🙂 hej? a neisla si stym doktorovi? ja nie ja terza mam po porode po prve🙂
Drzim palce, aby vam to vyslo baby 🙂 ps: pite alchemilku zltozelenu caj na zdravu maternicu a uhniezdenie 🙂
@nikus20 duuuuufam, ze sa ti to potvrdi. Kedy si chystas urobit testik? Daj potom vediet 🙂
@mishka0508 pravdepodovbe piatok alebo no cez víkend 🙂 ďakujem no dúfam dopadne dobre napíšem určite 🙂
@asimonka ja pijem alchemilku uz druhy cyklus, snazime sa skoro rok, tak uvidim, ci pomoze 🙂
@missy1989
@mishka0508 no baby nic MS prisla dneska skorej ako som to mala vyratane:( este ktomu tie priznaky neviem no nic zase musim cakat snad na vianoce sa to poadri uz 🙂))
@nikus20 joj moja....poznam ten pocit....3 roky sme sa pokusali o drobca. Takzeviem ake nervy a sklamanie prezivas. Neboj...ono to vyjde. A mozno presne na Vianoce....to das pod stromcek manzelovi 😉
@mishka0508 budem musieť :P budem to celé lepšie sledovať kedy treba zabrať :P
Ahojte môžte mi prosím poradiť co som tehotná? Mám dva týeňne pred menstruaciou a slabucko krvacam styk sme mali nechraneny asi pred týždňom ale test mám neg.môžem byť tehotná? Príznaky mam len slabucke bolesti v pidbrusku..a sem tam mi je,zle ale málokedy co si myslíte? Ďakujem za odpovede
A,co si myslíš ze to môže byť tehotenstvo? Bola by som veľmi šťastná ..
A skúšala si ai spraviť test?
A prečo mi teda včera ukázal test neg.? Možno aj preto lebo bol najlacnejší ten papierový?
Wenka25 a prečo mi teda ukázal test neg..žeby bol lacný ten papierovým kvôli tomu? Alebo to bolo skoro?
@kikinka59 to može byt hoc čo...ked máš dva týždne pred MS, tak by si mala mat teraz ovuláciu nie? test je zbytočné si robit skor ako v den očakávanej menštruácie, alebo až ked Ti mešká...
@kikinka59 to zaleži aj od citlivosti testu,kup si v lekarni s citlivostou 10mIU/ml to je aj ten červeny Rapid clear.ako pišeš že ste mali styk pred tyždnom a tyžden trva či sa ti oplodnene vajičko zahniezdi a ked sa,tak až vtedy ti telo začne vylucovat hormon hCG ktory ti z mocu zisti tehu test.takze ak si tehotna tak len kratko,a preto ti to test ešte nezachytil.
Dobre ďakujem ..dúfam ze sa nam zadarilo ..a pôjdem si kúpiť ten test .ďakujem ešte raz baby
Jasné skúsim a dám vedieť 😉
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
@nikus20 ahoj držím ti prsty ;)
Ja mam příznaky každý mesiac ;/ a to niesom fanaticka asi mam niečo s hormonmi ;/
Dlho sa snažíte ?