icon

Možno sme v tom

nikus20
18. nov 2013

Baby kedže čakám že cez víkend mi MS nepríde aj príznaky mám..tak som sa rozhodla 🙂 že každá z Vás ktorá má nejaké tie príznaky alebo čakáte že budete v tom najbližší čas tak sem kľudne napíšte a spolu sa budeme držať a veriť si že teraz sa to už podarilo 🙂a informovať sa a i skúsenosti si napísať 🙂)

leren1
6. dec 2013

Baby prosim co si myslite? Ja tam vidim ducha ale mozno si namyslam,viditr nieco?

majka_3
6. dec 2013

@leren1 a nevyskusas pridat neupravenu foto? 🙂 noco sa mi tam marii 😉

leren1
6. dec 2013
majka_3
6. dec 2013

@leren1 noo je tam nejaky duusik..a ked ho vidis lepsie aku ma farbu? do ruzova ci skor seda...a kolko ti meska? alebo ktory dpo si?

leren1
6. dec 2013

Ruzova slab
@majka_3. Ruzova slabunka,kolegynka tiez vidi...meskaju mi tri dni,stale mam biely vytok,vsetko ma boli,citaj vyssie 🙂

majka_3
6. dec 2013

@leren1 nooo takze to je velmi nadejne 😉 drzim palce a dufam ze zajtra bude tmavsia... 🙂

majka_3
6. dec 2013

@evita123 ahoj.no co mrcha prisla? ci su uz // 🙂

leren1
6. dec 2013

@majka_3 aj ja,dam vediet zajtra,rano si urobim 🙂

evita123
6. dec 2013

@majka_3 ahoj. Mrcha je veru mrcha 😀 prisla, ale zacala som poctivo ovu testovat.... a dnes som si zadovazila femibion 800, takze verim, ze tento mesisc mrche prejdeme cez rozum 🙂

lulistek
6. dec 2013

Baby drzim Vam palce, ja som mala tiez takeho ducha a o par dni ciarka silnejsia ako ta co tam ma byt vzdy! A mam krasnu uz dnes 8 mesacnu dcerku 🙂)) hlavne sa nestresujte, babo pride kedy ma! nenahanajte to - niekde som citala ze cinania sexuju tak najskor kazdych 10dni aby sa do spermie dostalo co najviac "zivin" a je vacsia sanca na otehotnenie ako ked sa clovek stresuje a robi to casto... Nam to trvalo tak pol roka a to sme nechali na nahodu, len sme si uz nedavali pozor, ci to ma prist a prislo to. 😎 myslim na Vas!

leren1
6. dec 2013

@lulistek
@majka_3
Lulistek zlata si 🙂
Uz sa neviem dockat rana a dalsieho testovania...

lulistek
6. dec 2013

daj vedieeeet !!!!
@leren1 🙂

leren1
6. dec 2013

@lulistek
Urcite dam !!! 🙂

majka_3
6. dec 2013

@evita123 NOO DOBRE SI TO VYMYSLELA 😉 A MRCHA NEMA TENTO MESIAC SANCU 😉 DRZIM PALCE 😉

evita123
6. dec 2013

@majka_3 dakujemeeee :-*

zuzanka2211
7. dec 2013

AHojte baby 🙂 Ja som cakala MS vcera, chodi mi presne a nedosla.. Ale spravila som si test - no zial len Pepino, a vysiel negativny.. predvcerom mamatest a tam nejaky duch, ci slaba ciarka.. Tak nevieeem co teraz 😅 to cakanie je hrozne..
Inak ja mam len naliate prsia ako pred MS a picha ma v podbrusku aj v lavom boku.. Tak ja neviem, verim ze je vsetko v poriadku, lebo ak uz aj tehotna nie som ako ukazuje test tak snad mi dojde MS alebo co.. ☹

leren1
7. dec 2013

Baby takze test cisty ako lalia,nikde nic,ani len duch.uz prestavam verit ☹

julciatko1
7. dec 2013

Čaute baby 🙂 Tak mne mešká MS 5. deň. 1. deň meškania som necítila nič. 2. a 3. deň ma boleli vaječníky, hlavne pravý, ale pripisovala som to prechladnutiu, no a včera nadránom som dostala do toho pravého vaječníka neskutočný, pichľavý kŕč, že som videla hádam všetkých svätých 😲 takú bolesť som ešte nezažila! Myslela som, že ani na záchod nedôjdem 😒 Trvalo to cca. 2 min., potom ma 2 min. vaječníky boleli a potom znova ten neznesiteľný kŕč, a potom nič! Odvtedy sa nič nedeje, MS nechodí, vaječníky ma nebolia (len tak troška, ale aj to sa musím sústrediť, aby som niečo cítila). Tak som si dnes poobede spravila tehotenský test, ale ako inak (nič iné som ani nečakala 😖 ) NEGATÍVNY! Strašne som napálená na svoje telo, lebo mám pocit, že ma nechalo v štichu ☹ Jediné čo teraz na sebe pozorujem, že mám chuť jesť, ale nič mi nechutí, to bude asi z toho sklamania... Bože! Keby ste vedeli s akým strachom som si dnes robila ten test, lebo som presne očakávala negatívny výsledok, ale v kútiku duše verila, že bude pozitívny... A ešte manželova reakcia " Som ti hovoril", no má ten šťastie, že som 800km od neho ďaleko 😀

leren1
7. dec 2013

@julciatko1
Ja som na tom podobne ...
Este to vsak neni stratene...cyklus mas pravidelny?

julciatko1
7. dec 2013

@leren1 Hmm..j, niekedy je to 30 dní a niekedy 29, ale vždy viem kedy MS príde. Mám v mobile takú aplikáciu, v podstate menštruačný kalendár a tam si zapisujem úplne všetko a potom sa to dá zálohovať a poslať na mail. A tebe stále MS mešká? Mne bude zajtra už 6. deň a veľmi pochybujem, že sa jej uráči prísť, ale či sa mám z toho tešiť, alebo sa radšej desiť, tak to mi bude záhadou až kým nenavštívim svojho gyn.

leren1
7. dec 2013

@julciatko1
Moze ti to ukazat kludne az po tyzdni...kamaratka mala pozit.az po dvoch tyzdnoch...ja stale nic,akurat dnes mam bludulinko hnedy vytok a netusim co to je ☹ drzim ti palceky ak ti mrcha nepride skys v pondelok dalsi 😉

julciatko1
7. dec 2013

@leren1 Ja som mala taký výtok v deň keď som mala dostať MS a ešte aj na druhý... Jaaaaaj, keby sa nám zadarilo všetkým 🙂 Pomaly to vyzerá tak, že na splodenie dieťatka bude treba vysoká škola 😒

leren1
8. dec 2013

@julciatko1
No tiez ho mam uz druhy den,ta mrcha je pekna mrcha ,ked mi toto robi...a ty co? Mas nieco nove? Niesu este // ? 🙂

julciatko1
9. dec 2013

@leren1 Ahoj, takze 7. den meskania a test znova negativny! Uz som objednana na bud. tyzden k doktorovi ta som zvedava co mi povie. Tak mi je z toho nanic, uz vobec ani nedufam, ze by som tam objavila //, aj ked su pripady kedy babam aj dva tyzdne po vynechani menstruacie test ukazoval / a popritom boli uz davno tehotne. Ale ja urcite nepatrim k takym vynimkam. No nic... Zivot ide dalej, idem sa tesit, ze v stredu budem opät v naruci svojho manzela po dlhych 2. tyzdnoch, a ze su Vianoce 🙂, ze budeme spolu piec, varit a zdobit vianocny stromcek 🙂

julciatko1
9. dec 2013

@leren1 prepac, ty si ako na tom??? Ms stale nic??? A test???nech to aspon tebe vyjde a konecne objavis // na teste 😉

majka_3
9. dec 2013

@leren1 Ahoj no co dnes si neskusala test? a vytok hm? uz skoncil?

leren1
9. dec 2013

@majka_3
@julciatko1
Vytok je...prsia vacsie,bolia a pichaju ale netestla som sa ,nechcem byt uz sklamana a uz neverim,beriem to tak,ze sa mi spustaju...ak to prejde kupim testik,ale pochybujem pri mojom stastí.
Julci aj tebe drzim palce,dufam,ze ti to vyjde 🙂

hatapkagb
9. dec 2013

@julciatko1 tak uvidis co ti dr.povie.Ale aj mne teraz napisala kamoska lebo mne meska od piatku a jej test ukazal minuly mesiac presne v den ocakavanej ze je tehu a jej kamoske bola tehu a slabulinka ciarka bola az vyse tyzdna a pol po ocakavanej ms.

bubu4125
9. dec 2013

baby, a skúšali ste tehu testovať ovulačnými testami???? tie skôr ukážu tehu ako tehu test...ak ovu test bude aspoň taký tmavý ako testovacia čiarka, alebo tmavší, je to tehu...no ak je slabší ako testovacia ( čiarka sa tam ukáže, no musí byť tmavá), je negatívny...veľa šťastia...

julciatko1
9. dec 2013

@leren1
@hatapkagb
Kolko dni pred ms ta zvyknu boliet prsia? Lebo mna presne tyzden predtym. Ja by som na tvojom mieste nevydrzala tak dlho cakat s testom. Mne dnes jedna mamicka napisala, ze ona mala slabulinku ciarku az na 11. Den meskania a absolutne ziadne priznaky. Potom na 13. Den uz mala krasne kolajnice, tak to este nejdem vzdavat a budem testovat do buduceho tyzdna kym nepojdem k doktorovi. ALE... Ak budeme obe tehotne, tak mas u mna pozvanie na pohar kyslych uhoriek 😀 zvladneme to! Aj ked nas caka este vela sklamani, ale zvladneme to!