icon

Možnosť otehotnenia pri nechránenom styku

23. feb 2023

Ano viem že pri nechranenom pohlavnom styku (pravidelnom nechranenom) je šanca otehotnenia VYSOKÁ.. ale
Ak do 5min od styku ide žena na wc, potom do sprchy kde poriadne vyčisti vag**u od mužkeho ejakulatu su šance aj tak stale velmi vysoké?

andreatytler
23. feb 2023

O takomto sposobe antikoncepcie som este nepocula ze sa sprchuje vagina.
Voda nema co robit vo vagine.Tymto si akurat tak uzenies nejaky zapal, ved v tej sprchovej vode je kopa bacilov, menis tym pH vo vagine a tak mas znizenu ochranu voci tym bacilom. Nie je to zdrave.

babatko17
23. feb 2023

Nesexuj keď nevieš.

bessie12
23. feb 2023

o vyplachovani vaginy vodou po sexe som este nikdy nepocula.

tosomja
23. feb 2023

Tak si neznižuj pôžitok ani z očakávania, čo nastane po pôžitku pri sexe. 🙈🤔 Logika. Radšej sa bude sprstami šmatrať okolo krčka a vyberať všetko, čo sa zachytilo 🙄 ako počas sexu použiť ochranu, alebo brať antikoncepciu. Koľko máš rokov, preboha? 😃 Keby si bola moja dcéra, tak by som ľutovala Adi aj ja, že som si nerobila výplach maternice 🙈

autor
23. feb 2023

@andreatytler
@bessie12
Haloo..ja som nepovedala že vyplachujem davam vodu tam dole
Normalne idem do sprchy umyjem sa ako zvyčajne , len potom pomocou prstov dostanem ejakulat z vaginy 🤦‍♀️
To uz nejake zeny tu spomenuli pchatie hadice sprchovej do vaginy co som ja vobec nenapisala ani nikdy nerobila

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
autor
23. feb 2023

@tosomja vela zien si pravidelne kontroluje krčok (takže sa špára okolo neho) a to je okej
Ale "vyčistenie" už nie?
Nevedela som ako to inak pomenovat tak som napisala vyčistenie
Ale to čo tu pisali ine ženy o tej sprchovej hadici...to nie su moc prehnane nazory?

autor
23. feb 2023

@jabadabadu prečo škodlivé?

bessie12
23. feb 2023

co z toho, ze by si ho "povytierala", ked to co sa tam malo dostat, tak sa to tam tak ci tak dostalo.

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
tosomja
23. feb 2023

A koľko máš rokov?

januska12323
23. feb 2023

Nepchaj si tam prsty ani vodu, radšej pána sexuálneho partnera ukecaj na koniec mimo teba. Tam máš oveľa menšiu šancu na dieťa a rôzne zápaly.

viestta
23. feb 2023

Len si ju casto vyplachuj a vysparavaj prstom. Potom budes riesit vaginozy a mykozy. Posva ma svoju mikrofloru, ktora ju chrani. Len si ju odtial pravidelne vymyvaj. Nielen, ze to vobec nechrani pred nezelanym tehotenstvom, ale este zvysuje sancu zavedanie infekcii.
Ale hlavne, ze so vsetko uzijes az do konca a potom vystartujes z postele ako Kratochvilova do sprchy aby si si vywapkovala medznozie. Ty si v strese a pan potencionalny opelovac si uziva. Co tak hodidt zodpovednost za ochranu na jeho plecia? Ci tak daleko ste vo vasich uvahach este nedosli?

deedol
23. feb 2023

"potom pomocou prstov dostanem ejakulat z vaginy"
vsetok ejakulat vyberies prstami? to ako?

a teraz vazne: nie, pravdepodobnost otehotnenia to nijakym sposobom neovplyvni.
(a ta je v pripade dvoch zdravych jedincov pocas plodnych dni tusim okolo 25%)
existuje vela sposobov ochrany pred tehotenstvom a vsetky su lepsie ako vyberat spermie prstami z vaginy 🙂

bylinka25
23. feb 2023

@bessie12 Ani ja, toto je prvýkrát.

bessie12
23. feb 2023

@bylinka25 vaginalne vyplachy ako take existuju. Ale to je len pri gyn. problemoch, napr. Rosalgin. Ale s vodou .. ??

bylinka25
23. feb 2023

@bessie12 Veď áno, ale sama si robiť takéto "kúry?"

andreatytler
23. feb 2023

Aj to umyvanie pomocou mokrych prstov je skodlive ak sa to robi pravidelne.

kitycat
23. feb 2023

Ale vies ze mocova trubicca a vagina su 2 rozne otvory? Ako ti cikanie ma pomoct? 🤷‍♀️🤷‍♀️

autor
23. feb 2023

@kitycat to viem to som už pisala ze bolo len spomenute

@bylinka25
@bessie12
No vy dve si tu idete svoje o nejakych vyplachoch ktore som ja ani nespomenula tak pokračujte dalej

@januska12323 a pri sexualnych hrach sa tiez narusuje prirodzene prostredie? Ved to ze sa prstami umyjem je to iste ci?
@viestta

tosomja
23. feb 2023

Ešte raz sa opýtam, koľko máš rokov? Vrta mi to v hlave 🤔

bessie12
23. feb 2023

ano aj pri sexualnych hrach sa tiez narusuje prirodzene prostredie.
@tosomja myslim, ze nejaky sopliak sa nudi. Neverim, ze toto pise dospela zena.

viestta
23. feb 2023

Normalne uvazujuca zena si umyva len VONKAJSIE rodidla, uplne najlepsie len cistou teplou vodou, prsne kvoli zachovaniu prirodzenej mikroflory. Samozrejme, pri kopulacii sa do vaginy dostava penis, ale na to je priroda a tvoje telo pripravene. Nie je pripravene na prsteky a ine umele nahrady ludskeho penisu.

viestta
23. feb 2023

@tosomja @bessie12 ak aj pise nejaka soplana, berme to tak, ze dohaname to co jej zabudla mama vysvetlit a ona si na internete nedokazala vyhladat. Nastastie nase ubohe skolstvo je v tomto smere uplne z obliga, pretoze sexualna vychove nie je sucastou osnov.
Ak sa tu vytesuje nejaky neukojeny blbecek, tak aspon si rozsiri vedomosti. Ked nejakou nestastnou nahodou vymeni Ancu Dlanovu za skutocnu babu aspon nebude uplne blby (aspon v tomto smere)

bessie12
23. feb 2023

@viestta ak je to niekto, kto sa chce len informovat, tak je to v poriadku. Ale skor si myslim, ze sa niekto nudi. A ak je to ta tretia moznost .. 😀 tak neviem co si mam o tom mysliet.

viestta
23. feb 2023

@bessie12 ak je to tretia moznost, rozsirila som si obzory. Clovek si nevie predstavit co vsetko dokaze zufalca trpiaceho sexualnou podvyzivou vzrusit.

ailiba
23. feb 2023

@nevenka vsak to... Ona si umyje len posvu... Ale to je zbytocne... Spermie su uz dnu. Ved to, ze sa ani na tu ovulku sa da neda spolahnut😅. Tak ste mali prekvapenie🤩.

autor
23. feb 2023

@viestta chcem sa iba informovat..ale pomerne často absolvovam rozne "hrátky", aj drnejšieho charakteru, aj sexualne hračky a tak mi neprišlo to že si "vyčistim" pošvu prstami ako niečo nezdravé
Viem, vedela som a som si vedoma toho že toto nie je forma antikoncepcie a riziko otehotnenia je tam.. iba ma zaujimalo či sa to tym nejak zníži..
Predsa len ked je krčok zatvoreny (nie su plodne dni) tak spermie sa nemaju ako dostat dalej ako len do pošvy nie? Takže ked sa pooooriadne umyjem tak ani žiadne spermie si "nepočkaju" na to kedy sa krčok otvori a nastavu plodne dni.. či?
(A ano nemala som žiadnu sexualnu vychovu ani doma ani na škole)

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
viestta
23. feb 2023

Krcok sa pri plodných dňoch neotvara, ten je pre spermie priechodný vždy.
Naozaj si niektoré veci dostuduj, pretože máš veľké medzery v reprodukčnej biológii