icon

Možnosť otehotnenia pri nechránenom styku

23. feb 2023

Ano viem že pri nechranenom pohlavnom styku (pravidelnom nechranenom) je šanca otehotnenia VYSOKÁ.. ale
Ak do 5min od styku ide žena na wc, potom do sprchy kde poriadne vyčisti vag**u od mužkeho ejakulatu su šance aj tak stale velmi vysoké?

Strana
z4
sim_mi
24. feb 2023

Uz asi dvakrat som vymazala komentar, ze nebudem sem pisat, lebo si ocividne mlada, ale pane boze, ty si tak hlupa, az to boli 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ nesexuj pokial nie si schopna pouzit ochranu a ja ti garantujem, ze ak si zdrava, tak o chvilu budes aj tehotna. A ak ti je tazko doma vysvetlit, preco chces antikoncepciu (lebo toto je podla mna pravy dovod, preco ju nepouzivas a platit by ti ju museli rodicia), tak ozaj neviem, co budes robit, ked uz bude dieta na ceste - tak ci tak rodicia zistia, ze sexujes a dieta (nedajboze potrat) stoji ovela viac, ako balenie tabletiek.

viestta
24. feb 2023

@sim_mi ale vsak nemusi doma vysvetlovat. Panko si kupi prezervativy. To je ucinnejsia antikoncepcna metoda ako vyplachy posvy

andreatytler
24. feb 2023

@tosomja "nakoniec nech ti ju radšej zašije a používaj ústa. Tam môžeš prehltnúť, nemusíš si tam pchať prsty, to ťa napne aj samo 🤣🤣 a ani neotehotnieš."

😂😀😂😀😂😀
Nemozem sa prestat smiat. Dakujeeeeem. You made my day!

crazy_cat_lady
24. feb 2023

prečo radšej miesto stresovania si nezaobstaráte antikoncepciu?

bora0123
24. feb 2023

Autorka mala by si naozaj nad sebou porozmyslat, pouzi nejaku formu antikoncepcie (este raz sparanie sa prstami nie je a nikdy nebude ziadna forma antikoncepcie 🙂 ) este kym je cas a nie si tehotna...je to maximalne nezodpovedne sa na to s plnym vedomim vyserkat a ist potom na potrat, babatko nemoze za to ze sa daka nastrocna hanbila ist ku gynde

A akokolvek nad tym rozmyslam ani pull out metoda nie je daka zodpovedna a ucinna forma ale preco aspon toto bare minimum nepraktizujete prosim ta??

Ak sa vsetky mylime a uz mas 26 rokov vazny vztah a partner ta tlaci do babatka alebo cokolvek na tento styl, tak ver mi, ze ani to nie je zrovna v poriadku 😅

andreatytler
24. feb 2023

@viestta
Bola tu od nej odpoved ze prerusovana suloz neprichadza do uvahy, lebo naco ukracovat požitok z vyvrcholenia. Pochybujem ze si panko da kondom, lebo si to tak nebude moct uzit naplno.
Myslim ze toto pise ten panko, lebo pri prerusovanej sulozi sa ukracuje o pozitok z vyvrcholenia hlavne muz. To by bola sakra nahoda ze vrcholia vzdy naraz.

darius_a
24. feb 2023

Zaujímavá diskusia.
Áno zníži sa o 0,005 percenta.
Môže takto byt?
Tie násilne vybraté spermie v ejakulate sú len zlomok tých čo tam je😉

viestta
24. feb 2023

@andreatytler medzery vo vzdelani by celkom ukazovali na sebeckeho samca, zas na druhej strane aj 26 rocna slecna (ak to napzaj pise ta slecna) by mohla mat viac rozumu a netrtkat s takym sebeckym samcom a zrat mu bez zvysku tie kaleraby co jej tlaci do hlavy. Ked uz panko je egoista a nemieni prevziat zodpovednost za pripadne dosledky, tak by ho poslala do muky a nesparat si v utrobach v naivnej viere, ze neotehnie.
Je to cele zle, ani vedomosti, ani zodpovednost, nech uz to pise ktorykolvek z nich.

oblecenie99
24. feb 2023

No ten nechránený pohlavný styk v podstate vymysleli na výrobu potomkov... môžeš kľudne vysprchovať a neviem čo ešte, ale vieš: stačí 1 slovom jedna spermia. Jedna jediná. Môžeme blahoželať?

Strana
z4