icon

Možnosť tehotenstva

kristinagaborova
20. nov 2022

Ahojte baby , idem si sem pre radu. Viem ,že není sú tu sestričky, odborníčky len či sa s tým niektorá z vás nestretla. Pohlavný styk každý deň, no partner sa nespravil do mňa no možnosť či to stieklo neviem, v plodných dňoch raz pustil ale to len taký ťuk 😶. Menštruácia mi mala prísť včera/dnes no nikde nič, a ja stále sa cítim hladná každé dve hodiny, pocity akoby som nejedla 2dni🤦, pod bruško sa cítim akoby nafúknutá kus, bolesť kus podbruska ako pri mrške a kríže ma sem tam bolia. Tehotensky test som si zatiaľ nerobila keďže čakám či sa dostaví mrska 😶, baby stretla ste sa s tým niektorá? Ďakujem za rady.

jarka9669
20. nov 2022

@kristinagaborova ak ti už mešká správ si test , pri nechránenom styku je stále šanca ,že môžeš byt tehotná

kristinagaborova
autor
20. nov 2022

@jarka9669 ďakujem urobím ráno, som taká napätá, ešte sa mi to nestalo😐

cicuca
20. nov 2022

@kristinagaborova skôr mi to príde, že máš pms. Ale teda dobre riskujete

kristinagaborova
autor
20. nov 2022

@cicuca môže to byť všeličo, preto som napísala či sa s tým niektorá baba nestretla. Keďže som to nikdy nemala 🤷 .

malacibulka
21. nov 2022

Muz nemusi dokoncit akt v tebe aby si otehotnela. Kedykolvek spolu spite bez ochrany pocas ovulacie, je sanca na otehotnenie. Prerusovany styk nie je antikoncepcia. Mam 3 spoluziacky ktore takto privitali deti pred dvadsiatkou. A jednu po dvoch potratoch, lebo sa nepoucila. Mimochodom "tuk"? Ach boze.