Možnosť tehotenstva i napriek negatívnemu testu
Ahojte ,menzes mi mešká týždeň , test mi vyšiel doma pozitivny , bola som u doktora a on na sone nič nevidel , vraj mám prísť o týždeň zas ak nedostanem menzes , u doktora mi vyšiel test negativny . Je ešte šanca že som tehu ? (Na vyšetrení som bola preto skoro lebo beriem lieky ktoré sa v tehotenstve nesmú uživať )

Si šla veľmi skoro, a test je na to ze ti mešká tyzden dost slabý, jedine ze si mala ovu posunutu
@123anonymko a ako vyzeral ten pozitívny test? Krv ti nezobral? To si bola ešte veľmi skoro
@marhulka13 nie ,povedal že mi zoberú krv a nezobrali mi ju , vraj mám počkať na menzes a keď nepríde tak o týždeň mám prísť znova a ak by som mala silne bolesti tak mám prísť okamžite . Kedy je najlepšie ísť ? Kedy by mal niečo už vidieť ?
Ja ako mi meskala ms tak cca 2tyzdne nato som isla k dr. Vzdy uz bolo aj ❤️
No ja som mala testy pozitivne az po 2 tyzdnoch meskania a tiez na sone nic nebolo. Az neskor...
Vydrz ten tyzden a uvidis. Som ale prekvapena ze krv Ti nezobrali. Tie lieky uzivas teda nadalej ?
@123anonymko mne kázal prísť v 10.týždni.
No ja som mala testy pozitivne az po 2 tyzdnoch meskania a tiez na sone nic nebolo. Az neskor...
Vydrz ten tyzden a uvidis. Som ale prekvapena ze krv Ti nezobrali. Tie lieky uzivas teda nadalej ?
@stellarstar
@ivik4 áno lieky užívam naďalej nemôžem ich vysadiť zo dňa na deň 😕
@stellarstar
@ivik4 áno lieky užívam naďalej nemôžem ich vysadiť zo dňa na deň 😕
@123anonymko Teratogeny?
@123anonymko mne kázal prísť v 10.týždni.
@letfenixa ja pôjdem asi až o 2 týždne ak ms nepríde
Ak by si mala pozitívny test mali ti zobrať krv. Mne sa pozitívny nezdá ale krv by ukázala.
Ak by si mala pozitívny test mali ti zobrať krv. Mne sa pozitívny nezdá ale krv by ukázala.
@januska12323 prvé testy po vynechaní boli snehobiele , na tomto teste je ta čiarka ružová , počkám ešte a ak nepríde ms tak pôjdem zas k dr . Nikdy mi takto nemeškala ms . Vždy max 4 dni .
Ano, nejaka sanca, ze si tehotna, tam stale je. Najlepsie je vydrzat tyzden ako ti povedal doktor a potom znovu na sono alebo si dat este jeden domaci test, kludne rano na prvy moc. A hlavne teraz davaj pozor na tie lieky, nech neriskujes 🙏
Ano, nejaka sanca, ze si tehotna, tam stale je. Najlepsie je vydrzat tyzden ako ti povedal doktor a potom znovu na sono alebo si dat este jeden domaci test, kludne rano na prvy moc. A hlavne teraz davaj pozor na tie lieky, nech neriskujes 🙏
@diankadop ďakujem 🙂
@123anonymko Tak teoreticky mozes ist aj sama na krv, ako samoplatca a uvidis aky bude vysledok.
bez odobratia krvi nemozno povedat takyto zaver... netvrdim , ze sa dokto myli, jedine co mohol z toho co videl povedat bolo, ze plod zatial nevidi...

@123anonymko a ako vyzeral ten pozitívny test? Krv ti nezobral? To si bola ešte veľmi skoro