icon

Možnosť tehotenstva po nechránenom sexe

11. sep 2025

Ahojte Dievčatá, posledný menzes 23.8. Aplikácia mi písala, že 5.9. Som mala ovulaciu.
6.9. Rano sme mali s muzom nechraneny sex, s tým, že to prvé islo do mňa a potom už mimo.
Máme už dve deti, prvé sme neplánovali a druhé sme plánovali a poradilo sa hneď.
Komentáre typu, vydrž a správ si test, si nechajte, ja to aj urobím. Mňa zaujíma len váš názor, alebo skúsenosť, či ste nemali podobnú😁
Čo si myslite?😁

melanta
11. sep 2025

Ak má tvoje telo ovuláciu podľa aplikácie, tak áno, mohlo sa zadariť. Ale rovnako tak nemuselo. A kľudne tvoje telo mohlo mať ovuláciu nie podľa aplikácie. Čiže rieš to, aby si vedela, kedy máš ovuláciu reálne, nie podľa apky.

sajmonka_1216
11. sep 2025

Moja skúsenosť je taká, že aplikácia je od reality vzdialená na míle ďaleko.. je nastavená na automatický výpočet a nezohľadňuje výkyvy, zmeny a pod.. mne stále svieti na 14 deň a pritom mám až 16. - 18. dc... hoci jej dávam všetky info, ide si svoje
a že keď sa nechrániš, tak šanca je tam vždy

anjelicek26
11. sep 2025

Ovulacia a appka sa moze lisit peknych par dni...teraz nic, sprav si okolo 16/17ho test...

autor
11. sep 2025

Viete čo, ja si myslím, že ma aplikácia niekde “pravdu” nakolko tak ako mi píše, približne tie dni mávam aj taký silnejší vytok, takže ja si myslím, že to plodne obdobie aplikácia trafí. No ovulaciu sa neopovazim povedať, či píše správne, na konkrétny deň. No to plodne obdobie mi celkom sedí.

autor
11. sep 2025
@anjelicek26

Ovulacia a appka sa moze lisit peknych par dni...teraz nic, sprav si okolo 16/17ho test...

@anjelicek26 menzes ma prísť 19.9.
Mala som aj pred 2-3 dňami stále vytok, čo som nezvykla. A posledné dva dni mi zvykne prísť dosť často zle od žalúdka, tak ťažko, proste nie dobre.

autor
11. sep 2025
@melanta

Ak má tvoje telo ovuláciu podľa aplikácie, tak áno, mohlo sa zadariť. Ale rovnako tak nemuselo. A kľudne tvoje telo mohlo mať ovuláciu nie podľa aplikácie. Čiže rieš to, aby si vedela, kedy máš ovuláciu reálne, nie podľa apky.

@melanta takto spätne to už ale nezistim asi. Že kedy presne som mala

anjelicek26
11. sep 2025
@anonym_autor

@anjelicek26 menzes ma prísť 19.9.
Mala som aj pred 2-3 dňami stále vytok, čo som nezvykla. A posledné dva dni mi zvykne prísť dosť často zle od žalúdka, tak ťažko, proste nie dobre.

@anonym_autor aj keby si tehotna, po 5 dnoch este plava vajicko dole vajcovodom a ani sa neuhniezdilo, chapem, ze mas v tom zmysle v hlave kino, clovek sa prilis pozoruje, ked tam ta moznost tehotenstva proste je. Ale musis vydrzat este... ja ked som na 11.den od styku nemala pozitivny test, tak uz ani nebol...

autor
11. sep 2025

Ešte som zabudla napisat, že 6.9. (Rano sme mali ten styk)
Poobede ma dosť boleli kríze, podbrusko, akokeby menzes. Môže byt, že som mala ovulaciu vtedy?

anonym_a51024
11. sep 2025

Ja ti poviem,ako sa aplikácia trafí. Podľa nej som mala mať už dávno po ovulácii. Moje 4 ročné dieťa je akurát v škôlke. To akože už máš príznaky? To hádam nemyslíš vážne

anonym_fd6a6a
11. sep 2025

@anonym_autor gratulujem, si tehotná 🎉🤦🏼‍♀️

belllinka
11. sep 2025

Boze, kup si pancreolan alebo Espumisan, urcite ti nie je zle od zaludka z tehotenstva 🤦‍♀️

lauriik
11. sep 2025

Ja si myslim, ze aplikacia tie plodne dni trafa. Mozno nie uplne presne ale urcite tam prienik je. A co sa tyka tehotenstva, to este nikto nevie. Vydrz este tyzden a sprav test.

evcagabi
11. sep 2025

Ty mas po 5dnoch od styku uz priznaky tehotenstva? 😅

zuzi0911
11. sep 2025

Baby akože ja som tiez od 5dpo vzdy vedela,že som tehotna .
Jednoducho mi nebolo dobre (zapcha,rychle zasytenie,bolesti ,silny vytok ,zimnica kazdy vecer,pulz vysoky a tlak velmi nizky ,boze a vone ,kolegu som vyhodila z roboty co som sa skoro dovracala a tuto vonu ked zavorim aj teraz musim proste odist ..pms také nemavam 😉 Telo podľa mňa cíti,že sa tam deje niečo co nezvykne aj ked to niekomu príde ako hovadina. Tie pravé nevolnosti prišli až v 6tt .

joesvk
11. sep 2025

Dosť možné, že si tehotná.
😃

autor
11. sep 2025

Ja normálne neverím, čo tu niektoré píšete, to je neuveritelne😀 už vám je lepšie? Keď ste tu znemožnili city druhej ženy?
A teraz, nech mi každá z vás, ktorá mala taký debilny komentár, napíše a pošle, KDE PRESNE som napisala, že zle od žalúdka mi je z tehotenstva! Ja som napisala iba, že mi nie je dobre, vobec nie, že sú to príznaky. Bola som už 2x tehotna, tak snáď niečo viem. Len toto je nová situácia, tak sa pýtam normálnych žien, aké mali skúsenosti.
A vam dievcata, ďakujem, za pekne a normálne komentáre. Že ste sa podelili so mnou možno o vašu skúsenosť, alebo napísali váš pohľad na vec. ❤️
A vás ostatné, ktoré ste sem len prišli napisat tieto veci, pozrite vyššie a uvidite, že sa to da robiť aj krasne.
A dam vam radu, že keď nabudúce budete chcieť, nejakú ženu zosmiešniť, “znemožniť” jej city a podobne, čo ste tu predviedli, tak si predstavte, že ste na mieste tej ženy, alebo na tom mieste je vaša dcéra. Potom si rozmyslite, či napíšete, to co ste napísali tu 👆🏼

autor
11. sep 2025
@zuzi0911

Baby akože ja som tiez od 5dpo vzdy vedela,že som tehotna .
Jednoducho mi nebolo dobre (zapcha,rychle zasytenie,bolesti ,silny vytok ,zimnica kazdy vecer,pulz vysoky a tlak velmi nizky ,boze a vone ,kolegu som vyhodila z roboty co som sa skoro dovracala a tuto vonu ked zavorim aj teraz musim proste odist ..pms také nemavam 😉 Telo podľa mňa cíti,že sa tam deje niečo co nezvykne aj ked to niekomu príde ako hovadina. Tie pravé nevolnosti prišli až v 6tt .

@zuzi0911 Zuzi veľmi pekne ti ďakujem za komentár.☺️
Ja som nikde nenapisala, že sú to príznaky tehotenstva a pozri, išli sa tu zblázniť 😀
A úplne ti rozumiem a verim, že ty si to mohla mať tak🙏🏼 a ktovie, možno aj ja to mám tak.
Lebo Každé jedno ženské telo je iné, každý začiatok je iný, všetko je pri každej žene iné preboha, co to nevedia?🤦🏼‍♀️ normálne mi rozum zastavuje 🙈😀
Naozaj ďakujem dievčatá, že sa medzi vami nasli aj normálne ženy ❤️

belllinka
11. sep 2025
@anonym_autor

Ja normálne neverím, čo tu niektoré píšete, to je neuveritelne😀 už vám je lepšie? Keď ste tu znemožnili city druhej ženy?
A teraz, nech mi každá z vás, ktorá mala taký debilny komentár, napíše a pošle, KDE PRESNE som napisala, že zle od žalúdka mi je z tehotenstva! Ja som napisala iba, že mi nie je dobre, vobec nie, že sú to príznaky. Bola som už 2x tehotna, tak snáď niečo viem. Len toto je nová situácia, tak sa pýtam normálnych žien, aké mali skúsenosti.
A vam dievcata, ďakujem, za pekne a normálne komentáre. Že ste sa podelili so mnou možno o vašu skúsenosť, alebo napísali váš pohľad na vec. ❤️
A vás ostatné, ktoré ste sem len prišli napisat tieto veci, pozrite vyššie a uvidite, že sa to da robiť aj krasne.
A dam vam radu, že keď nabudúce budete chcieť, nejakú ženu zosmiešniť, “znemožniť” jej city a podobne, čo ste tu predviedli, tak si predstavte, že ste na mieste tej ženy, alebo na tom mieste je vaša dcéra. Potom si rozmyslite, či napíšete, to co ste napísali tu 👆🏼

@anonym_autor a preco si potom napisala, ze ti je zle od zaludka, ked si to nepovazovala za priznak tehotenstva??? Ved snad o tom je tato tvoja tema a nie o tom, ze si zjedla pokazenu sunku a je ti zle 🤦‍♀️

autor
11. sep 2025
@belllinka

@anonym_autor a preco si potom napisala, ze ti je zle od zaludka, ked si to nepovazovala za priznak tehotenstva??? Ved snad o tom je tato tvoja tema a nie o tom, ze si zjedla pokazenu sunku a je ti zle 🤦‍♀️

@belllinka neverím 2x😀😀😀
Asi preto, že sa cítim inak? Že neviem čím to môže byt? Ale ani slovom som nenapisala, že to je príznak.
A to čo písala Zuzka, to už si zázrakom nevidela čo? Vies, každá sme iná a každá cítime veci inak. To, že ty si to mala tak a tak, neznamená, že to budú mať aj všetky ženy sveta, podľa teba. To by sme dopadli.
A Jediný kto zjedol pokazenú šunku si tu ty a láskavo sa k mojej téme už ty nevyjadruj, keď nevies normálne reagovať.

belllinka
12. sep 2025
@anonym_autor

@belllinka neverím 2x😀😀😀
Asi preto, že sa cítim inak? Že neviem čím to môže byt? Ale ani slovom som nenapisala, že to je príznak.
A to čo písala Zuzka, to už si zázrakom nevidela čo? Vies, každá sme iná a každá cítime veci inak. To, že ty si to mala tak a tak, neznamená, že to budú mať aj všetky ženy sveta, podľa teba. To by sme dopadli.
A Jediný kto zjedol pokazenú šunku si tu ty a láskavo sa k mojej téme už ty nevyjadruj, keď nevies normálne reagovať.

@anonym_autor Zuzku som zazrakom citala. Dalsia, co si nieco nahovara, ked este ani vajicko nie je uhniezdene 😀

danica2711
12. sep 2025

@anonym_autor autorka, správne píšeš, že sme každá iná a každá cítime veci inak. Práve preto ti je v podstate úplne na nič vedieť, ako to mali iné ženy, tvoju situáciu to neovplyvní. Ja viem, zdieľané starosti, ale tie je lepšie zdieľať s ľuďmi, čo sú ti blízki, nie s cudzími virtuálnymi ženami

anonym_9a0003
12. sep 2025

@anonym_autor "5.9. Som mala ovulaciu. 6.9. Rano sme mali s muzom nechraneny sex, s tým, že to prvé islo do mňa a potom už mimo." píšeš ako anonym, tak ti aj odpoviem ako anonym - ak to stiekol na kraji a šla si hneď na nohy, tak na 99% tehotná nebudeš, ak to striekol pri plnom zásune, riadny prvý výstrek a ostala si ešte ležať, tak na 99% si tehotná.... podstatné je, či si s tým ok, že môžeš byť tehotná, lebo ak nie, tak ti nerozumiem, prečo máš nechránený sex čase ovulácie....

zuzi0911
12. sep 2025
@belllinka

@anonym_autor Zuzku som zazrakom citala. Dalsia, co si nieco nahovara, ked este ani vajicko nie je uhniezdene 😀

Rok sme snažili a len jeden jediný mesiac som od 5dpo mala úplne iné priznaky ako ine mesiace a teda tých pms môžem počítať na stovky. 😅 ..ak sa da nahovorit ,zapcha,tlak,zimnica atd tak to je super potom 😅. Veľmi veľa žien cíti,že nie je ôk uz pred ms.
Ale tak nikoho nepresviedcam . Viem ako som sa cítila.