icon

Môžu byť testy pozitívne, keď je na nich slabá tenká čiarka?

diana411
18. máj 2021
Môžu byť testy pozitívne, keď je na nich slabá tenká čiarka?
lllenuli
18. máj 2021

Áno pozitívne, na tom pravom ak dobre vidím je to nielen tenká čiarka ale aj pekne vyfarebene v celej hrúbke 🙂 to tam asi nebude len tak 🙂

diana411
autor
18. máj 2021

@lllenuli ďakujem za odpoveď ja len že či to není kanálik keďže je to dosť tenké ale od decembra skúšame a často som si robila testy nikdy mi nevyšiel ani len kanálik len vždy snehobiele a teraz dva takto tak som trochu v pomykove z týchto.

miska992
18. máj 2021

@diana411 je pozit. Mala som taku 10 dpo. Gratulujem len nech silnie 🙏🙏🙏

queen_el
18. máj 2021

Tenka ciarka je kanalik. Aka to je znacka?

littlebubble
18. máj 2021

Prečo ju šalíte? Mala som také testy a bol to kanálik.Jeden test mi spravil toto a druhý už nie.

petamich
18. máj 2021

zeny aj moj nazor je, ze toto zatial nie je pozitivny test - na prvom nevidim vobec ale vobec nic a ten druhy vyzera na kanalik (ked je tenka skor siva ciarka je to kanalik), kazdopadne ved pripadne otestuj o 2-3 dni, drzim paste

diana411
autor
18. máj 2021

@queen_el je to značka MaybeBaby

ivver
18. máj 2021

@diana411 mne takto tiež ukázal a nebola som tehotná, myslím že to je len kanáli.. Ale samozrejme môžem sa mýliť

simca06022011
18. máj 2021

Mne je jasne, ze túžba po pozit teste núti ženy donemoty testovať, fotiť, lupou hľadať, dokonca rozoberať testy pre istotu. Ale test je pozitívny keď je tam riadna čiarka. Toto je podla mňa nič. Nevidím dôvod nepockat do meškania ms a čakať na riadne čiarky.

netti87
18. máj 2021

@diana411 dobry den,podla mna je to pozitivny test, pred par rokom tiez som tak mala, manzel povedal, ze zle vidim. Ale videla som to dobre bola som tehotna,zial tehotenstvo skoncilo s umelym potratom. Drzim palce

diana411
autor
18. máj 2021

@ivver vyskúšam o pár dní nový test možno aj tej istej značky ak sa objavy to isté respektíve ak by išlo o trhu tak by to bolo silnejšie ale určite na ďalší deň spravím aj inej značky test som zvedavá a dúfam že to konečne vyjde

diana411
autor
18. máj 2021

@netti87 uvidím teda o pár dní aj si si robila po Tom teste nejaký ešte ako vyšiel či silnel?

diana411
autor
18. máj 2021

@petamich ja na prvom vidím a na druhom viac samozrejme fotoaparát skrášľuje a určite vyskúšam o pár dní .. ďakujem

diana411
autor
18. máj 2021

@miska992 ďakujem.. neskôr ti silnela ?

miska992
18. máj 2021

@diana411 ano silnela kazdym dnom, najlepsie to bolo vidno kazdy druhy deň.

netti87
18. máj 2021

@diana411 jasne na druhy den este raz som urobila, a ciarka mala intenzivnejsiu farbu, treti den znova som vyskusala test a som ,uz mala tmavu farbu. Mas este nizky HCG