icon

Môžu byť tieto príznaky skorým znakom tehotenstva?

bobulocka
Dnes o 15:34

Podla kalendara by som mala dostat Mko o tyzden..no uz par dni mi je tak zle. Unavena som neskutocne, po praci rovno laham spat. Nervozna som jak čert, naliata, prsia ma bolia, hlava praskne o chvilu, take silne PMS som nemala asi nikdy v zivote..ak je to pms. Nemala z Vas zienky niektora take priznaky pri tehotenstve? Myslim tak skoro

bobulocka
autor
Dnes o 15:37

@bobulocka este doplnim, ze mi prosim poradte co robit, lebo to je na zblaznenie ten stav. Ak by sa dalo tak vyskocim z koze.

anonym_cba1da
Dnes o 16:10

Tehotenske priznaky vies mat najskor 10-14dni po styku ked oplodnene vajicko pride do maternice takze ak MS je az o tyzden a ty niekolko dni uz mas priznaky je to dost na hrane. Ja prve priznaky - nevolnosti som mala presne cca 9-10den od styku. Neskor v 1.trimestri sa zvacsili prsia a unava. Ale kazda zena ma ine priznaky, niektore ani cele tehotenstvo nemaju ziadne.

anonym_fbb31f
Dnes o 16:43

pri dvoch tehu som mala neskutočnú únavu. To bol ako prvý príznak spolu s opuchnutými prsiami.

anonym_e1943e
Dnes o 19:13
@anonym_fbb31f

pri dvoch tehu som mala neskutočnú únavu. To bol ako prvý príznak spolu s opuchnutými prsiami.

@anonym_fbb31f a to už týždeň pre menštruáciu?

anonym_fbb31f
Dnes o 20:42

áno, pár dní. Potom sa to ešte ťahalo dlho.