icon

Môžu byť tieto príznaky začiatkom tehotenstva?

anonym123455
6. máj 2026

Ahojte, chcem sa poradiť a zároveň opýtať. Menštruácia mi mešká 7 dní. Počas plodných dní som mala pohlavný styk asi 3-krát, ale neviem, či partner stihol vybrať. Zatiaľ sa o bábätko nesnažíme, ale berieme to tak, že keď sa má stať, tak sa stane. Momentálne mi teda mešká 7 dní. Trochu ma pobolieva v podbrušku a asi pred týždňom som mala zvláštny pocit, akoby sa mi mierne naťahovala maternica. Nezvraciam, ale napríklad keď jem, aj keď mám ešte chuť, zrazu mi príde nevoľno a musím prestať. Nezvraciam, len mi býva nevoľno.Asi 3 dni pred očakávanou menštruáciou som mala slabé špinenie – taký hnedý výtok. Zvyčajne keď mávam takýto výtok pred menštruáciou, ešte v ten deň večer sa mi spustí menštruácia, ale teraz sa to nestalo.
Tehotenský test som si robila, keď mi meškala menštruácia 1 deň, odvtedy som si ho už nerobila. (Deti ešte nemam)

anonym_e7a140
6. máj 2026

@anonym123455 tak si sprav test znovu, ak by to boli tehu priznaky maš kolajnice jak mraky

anonym123455
autor
6. máj 2026

Ešte som zabudla dodať, že včera som mala s priateľom pohlavný styk. Všetko bolo v poriadku, až na to, že ma to trochu štípalo a mala som zvláštny pocit v podbrušku. Taktiež pociťujem únavu.

amy2807
6. máj 2026

mne napriklad ukazal test az ked mi meskala 10 dni, takze ked ti meska 1 den nemusi ukazat, treba si urobit..kamoske ukazal az ked meskalo 3 tyzdne..dovtedy si urobila asi 20 a vsetky negativne

anonym_438f01
6. máj 2026

pri tyzdnovom meskani test zvycajne ukaze ci sa podarilo ci nie

anonym_fb58cc
6. máj 2026

Za 5 minut si v obchode a za 2€ mas odpoved. Po tyzdni meskania tehotenstvo nema ziadne objektivne priznaky

anonym_87dbeb
6. máj 2026

čo tehu - to iný príznak. Neskutočnú únavu som pociťovala pri 2 tehu . Pri ostatných vôbec nie. Vracanie a nevolnosti nemusíš mať vôbec. Sú ženy čo to nepoznajú celé tehu.
odpoveďti dá test.

krasneleto
7. máj 2026

@anonym123455 zopakuj test... kludne sa moze jednat o tehotenstvo