Môžu príznaky naznačovať tehotenstvo po menštruácii?
Ahojte chcem sa spýtať mali ste aj vy to čo ja mala som 9maja menštruáciu už po skončení menzesie má začali bolieť prsia ako keď ma vám prísť menštruácia tak isto aj brucho ráno mi kus býva zle a neviem či to nieko tu mal alebo iba ja neviem či to nebude tehotenstvo alebo čo ak niekto vie napíšte mi ďakujem
@buckovazlatka906 bodky čiarky kde ostali? Také dlhé slovo som tu dlho nečítala. K veci nie, nestalo a ani tehotenstvo to nebude. Môžu to byť hormóny alebo ešte ms príznaky
Tak skoro nemozes mat priznaky tehotenstva, nahovaras si
@anonym_5d9a00 čo to môže znamenať prosím vás
Mohla si otehotnieť cyklus pred tým, niekedy menštruácia aj tak príde, skús test teda, ak by boli príznaky spôsobené tehotenstvom, tak ukáže... a ak nie, tak môže byť, že sa len príliš pozoruješ a veľa zohrá psychika
Mohla si otehotnieť cyklus pred tým, niekedy menštruácia aj tak príde, skús test teda, ak by boli príznaky spôsobené tehotenstvom, tak ukáže... a ak nie, tak môže byť, že sa len príliš pozoruješ a veľa zohrá psychika
@anonym_988ee5 ďakujem
Pockaj vytiahnem 🔮
@anonym_988ee5 ďakujem
@buckovazlatka906 v apríli som mala len 3dni som mala len čistenie hnedý výtok potom 2dni som mala troška krvi
@buckovazlatka906 v apríli som mala len 3dni som mala len čistenie hnedý výtok potom 2dni som mala troška krvi
@buckovazlatka906 teraz tento mesiac mám zas takto ako som písala
@buckovazlatka906 moze to byt aj hormonalna nerovnovaha..skus otestovat a ak bude negat, tak sa poradit s gyn.
@buckovazlatka906 tak to mas anoluvacne cykly

Tak skoro nemozes mat priznaky tehotenstva, nahovaras si