icon

Musí pozitívny tehotenský test znamenať tehotenstvo?

veroni31
26. aug 2011

Ahojte, chcela by som sa spýtať, či sa už niektorej z vás stalo, že vám vyšli pozitívne tehotenské testy a napriek tomu ste neboli tehotné ? S priateľom sme mali nehodu s prasknutým kondómom a hneď na druhý deň som si dala tabletku po. Očakávala som teda, že všetko je v najlepšom poriadku. No menštruácia mi mešká už dva týždne. Dokonca som predtým ako som ju mala dostať mala obvyklé príznaky, bolesti v podbrušku, napnuté prsia. Potom mi to však nedalo a urobila som si tehotenské testy. Dva a oba vyšli pozitívne. Po pár dňoch som si urobila ďalší a opäť vyšiel pozitívne. Je možné, že aj tak tehotná byť nemusím a mohla mi cyklus rozhádzať tabletka po prípadne takto zavádzať o tehotenstve ? Nemám si to ako zatiaľ u doktora, lebo som v zahraničí a do návratu mi zostáva ešte pár týždňov. Viem, že to fyziologicky nie je možné, aby som to vnímala, no ja si aj napriek tým testom nemyslím, že som tehotná. Ďakujem za vaše postrehy, skúsenosti, rady.

jarka456456
30. okt 2016

@karmela práveže nemám 10 tkovy zajtra pôjdem kúpiť

jarka456456
30. okt 2016

@karmela tak nedalo mi to a zbehla som do lekárne no a na 10 nič nie je ani tuk teda ja aspoň nič nevidím :(

karmela
30. okt 2016

@jarka456456 mohla si skúsiť z prvého ranného..Ms ti mešká ?

jarka456456
30. okt 2016

Ešte nemeska za 4-5 dní mám dostať

fantaghiro21
30. okt 2016

No jedno tehotenstvo je jeden velký "výkyv hormónov"...Pokiaľ musíš naozaj čakať na toho "svojho" lekára, nič s tým nespravíš. Musíš počkať. My ti tu nenaordinujeme tehotensvo... Buď počkáč, alebo hľadaj dakého súkromníka v zahraničí. Iná možnosť nie je... (Už som prišla nato, ako vznikajú údajné tehotenstva, kedy žena nevie do pôrodu, že je tehotná - i napriek pozitívnym tehotenským testom)
Ano, teoreticky- dá sa zachytiť " duch na teste", keď máš tesne pred krámamy. Ja mám cyklus od 28-62. PCOS. Takže ja sama neviem, kedy mi prídu krámy.Raz , keď som si myslela, že je to už "moc", skúsila som test , bol pozitívny ( ale tak"viditeľný", že sme niekedy nevedli, či vidíme dobre alebo máme fotomorgány) . O pár hodín prišli krámy....

14dory04
22. dec 2016

Čo myslíte? Môžem dať mužovi darček pod stromček?? Nakoľko sa dlho snažíme a nič... Menštruácia mešká 2 týždne... Test kde je slabšia čiarka som robila pred tromi dňami poobede. Tam kde je silnejšia dnes ráno. Chcela som ísť k dr na sono, ale môžem až 4.1...

karmela
22. dec 2016

@14dory04 jasne to bude pekný vianočný darček 😉

14dory04
22. dec 2016

Určite som v tom? Aby sme sa netešili zbytočne :( nezvyknú sa testy mýliť, že?

ukulela
22. dec 2016

@14dory04 no podla mna jasny darcek ... ak ale chces milionpercentnu istotku, kup iny druh testu este ... ale podla mna je toto jasne ako facka, blahozelam 🙂 a teraz citam, ze ms meska 2tt, takze buduca mama, blahozelam, nech vsetko dobre dopadne.

eriksonka1234
22. dec 2016

@14dory04 Aká nostalgia ma chytila, aj ja som dávala takýto test mm, ale k narodeninám a dnes je z neho toto

14dory04
23. dec 2016

My uz jednu princeznú máme 🙂 len druhé sa 2 roky nedarilo 🙂 robila som si ďalšie dva iné značky a tiez sú pozitívne! Tak hádam je to tu 🙂 muž sa rozplače od šťastia <3 a ja po toľkých negatívnych testoch stále neverím 🙂

suesue1983
23. dec 2016

@eriksonka1234 krásna je)

limetka55
23. dec 2016

@14dory04 To bude krasny darcek!! A ked ti meska 2 tyzdne a aj dalsie testy su pozitivne, tak nie je o com 🙂 Gratulujem! 🙂

nivea777
23. dec 2016

@14dory04 tiez si myslim ze si tehotna urcite..ale skus aj iny test..alebo rovno digi s diplejom a to daj pod stromcek

karmela
23. dec 2016

@14dory04 no zajtra správ digi testik a daj ho mužovi pod stromček 😉 Pekne tehulkovanie želám si tehuľka veď ti to potvrdili testíky dokonca 4 ks 😊

14dory04
24. dec 2016

Ďakujem vám žienky 🙂 je to taam 🙂 a ďakujem za radu nevedela som že existuje Digi test 🙂 hneď som letela do lekárne :-*

limetka55
24. dec 2016

@14dory04 Jeeej, tak este raz gratulujem! 🙂 To bude radosti pod stromcekom 🙂

23barborka95
23. feb 2017

Ahojte,mam taky problem 5 dni mi meskal mz. Citila som sa par dni zvlastne hlava ma bolieva a casto chodim cikat. Dnes na 5 den ako mi meska som si spravila test mam tam dve ciarky jedna je slaba ale je ju vidiet.len o par hodin som dostala zatial uplne slabu menstruaciu. Teraz som nervozna a neviem nacom som. Mate s tym skusenotsi ??

aleskandra
13. mar 2017

baby, nechápem tomu. Som po IUI...na 14-ty deň som si robila digitálny test, vyšiel pozitívne + 1-2 týždne. Dnes som bola na krvi a tá je negatívna, menzes nikde...kde nastala chyba?? Na sone nebolo dnes nič vidno, ale sliznicu maternice som mala peknú...potrebujem nejaké vysvetlenie 😢

nivea777
13. mar 2017

@aleskandra pravdepodobne si tehotná bola a bolo to biochemické tehu..Krv je spoľahlivá.. koľko prešlo od toho testu?

aleskandra
13. mar 2017

@nivea777 prvý test bol robený minulú sobotu, ten vyšiel negatívne a druhý bol robený v stredu na MDŽ...

nivea777
13. mar 2017

@aleskandra je dosť možné že si tehotná bola a neudrzalo sa.. sprav si zajtra ďalší test.?Ale keďže krv bola negatívna,podľa mňa to bolo biochemické tehu

emilia25
13. mar 2017

Jaj tych pozitivnych testov som uz veru vela zazila a do 2 tyzdnov prisla ms.mame 4 deti a tie teda prisli ked sme sa naplno snazili.tak ja si moc s tych testov nic nerobim aj ked vijde pozitivne.

luciesokolova
13. mar 2017

Ahojte chcem sa opitat menzes mi meskal 4 dni no ale na piaty den som mala krvacanie ale bolo take ruzove to trvalo 4 dni ked som si spravila test tak bol negativny ale ja sa stale necitim dobre

janka2463
22. mar 2017

Ahojte baby menzes mi mešká 9 dní dnes som trochu spinila môže to byť uhniezdovanie či to je už neskoro na to ?Bola som u doktorky ešte nič nevidela chápem zajtra idem na krv ,len chcem vedieť či mala niektorá podobnú skúsenosť ďakujem za odpoveď

nivea777
22. mar 2017

@janka2463 a test?

janka2463
22. mar 2017

@nivea777 zatiaľ slabé čiarky

nivea777
22. mar 2017

@janka2463 uhniezdovanie to byť nemôže..Čiarky ti tmavnu??

janka2463
22. mar 2017

No stale sú také rovnaké by som povedala ,že musím bežať ku oknu a otáčať to z každej strany či tam je ,asi znova nič ,zase som si to asi nahovorila no čo raz to hádam príde,len to meškanie bola pre mňa nádej lebo nikdy nemeskali ,ja ich ma ako hodinky vzdy viem že prídu v presný dátum a vždy poobede

janka2463
22. mar 2017

@nivea777 príspevok nad týmto bol pre teba zabudla som ta tam pridať