Mýlil sa niekedy doktor?
Ahojte mamicky, zaujimalo by ma, ci sa vam niekedy stalo, ze sa lekar "zmylil", viem ze je to asi viac nez nepravdepodobne, len ci nahodou nema niekto taku skusenost, ze jeden tyzden videl akciu srdiecka, a na dalsej poradni nie, a ba pohotovosti videli. Hm?
@dzulli1980 viem ze s inymi diagnozami je bezne sa "mylit".... len konkretne tato v popise ma zaujima. Ale dakujem za skusenosti ;)
Pre toto je tam dvojita kontrola. V nemocke to musia skontrolovat. Menozu ta zobrat na cistenie( ci iny zakrok) bez toho aby ti neuribili kontrolny ultrazvuk, ci potrebne vysetrenie. Jedna vec ako tibto poda- ci ti to povie ako na istotu, alebo formulkou, ze sa mu nieco nezda, ...a treba to dat skontrolovat, iny nazor...
@zuzinka888 no mne to povedal s istotou, velmi dlho pozeral :( tak dufam no ze este pred zakrokom to skontroluju pre istotu aj ked neverim, ale nech je to iste bohuzial.
Moj gynekolog akciu srdiecka nevidel,poslal ma ihned do nemocnice pre potvrdenie.v nemocnici ma skontrolovala lekarka,pre dvojite potvrdenie si privolala este jedneho lekara aby potvrdil jej domnienky.v den zakroku este 2 lekari skontrolovali ci sa stav nezmenil...takze si nemyslim,ze by sa mohol lekar zmylit pokial je tam viacero kontrol akcie srdca
Zalezi asi aj od kvality pristrojov. V nemocke asi budiumat lepsie. Ale zalezi od tyzdna kedy pozeraju, diskutabilne je to v skorych tyzdnoch, ale napr v 10 tyzdni uz je sanca na chybu minimalna, ze nevidi akciu ked tam je .
Ano moj sa zmylil, este ma aj poslal na druhy den rano do nemocnice na kyret. Ja som nenastupila a o 3 dni iny lekar akciu srdca zaznamenal.
Je velmi tazke prijat stratu babatka. Je mi luto,ze toto musis prezit. Aj ja som to prezila a bolo to tazke. Mna dokonca z nemocky poslali na tri dni domov- mala som nepravidelnu Ms takze povodny 7tt mohol byt aj 5+5tt a mozno aj menej tak to srdiecko este nemuselo bit. Dufala som, verila, no sklamanie bolo obrovske, aj ta beznadej. Verim ze si babo najde k vam cestu. Posielam objatie.
Vdaka baby za vase skusenosti. Akzoe snazi msa s tym cim skor zmierit :( akoze lodla ms by som mala byt 10tt ale ked som bola 1x u dr videl amciu srdiecka podla velkosti plodu to sedelo na 6+2 co som mala byt uz 8+2 a teraz na kontrole som nala byt 10+2 a podla velkosti plodu vravel cca 7+5..takze aj velkost akoby pozadu n oa to srdiecko teraz nenasiel :( takze uz od tej predoslej kontroly som bola na pocbybach cije vsetko ok.no nic. Idem behom buduceho tyzdna niektory den, objednavat sa vraj netreba, tak len dufam, ze tam este raz pre pokoj v dusi to skontroluju. Majte sa krasne a dakujem .
Mne sa to stalo. V 7tt som začala splniť, utekala som na pohotovosť. Pani doktorka ma vyšetrila a oznámila mi, že žiaľ vidí len plodovy vak bez plodu. Povedala mi, že nech idem zajtra svojmu gynekológovi, nech mi spraví odbery a ze v piatok vám to môžeme vybrať. Jak keby nic. Diagnózu mi dala anembriomola. Preplakana celá noc, ráno som išla svojmu dr. už zmierenia s diagnózou (mala som už predtym 2 MA). Dr.sa ma spýtal co je vo veci a aj ktorá dr.ma vyšetrovala. Keď som mu povedala meno, zhodnotil, ze to je skúsená dr., ale ze ideme to teda pozrieť. No a teraz mi tu ta anembriomola beha po obývačke.
@daom jej tak to je aspon krasny zaver toho vsetkeho ;) joj tak udoktorku poslat kade lachsie :( ako to moze robit vobec...
Mne pri dvoch tehotenstvách bola potvrdená akcia srdca a vždy na následných kontrolách už nie. Žiaľ nikdy to nebol omyl
Mne keď v 11tt Dr sonom pozrela brucho, ja sama som okamžite vedela ze je zle... bolo príliš male😪 pozrela aj zdola, srdce nič. V nemocke 4x kontrolovali pred vložením tabletiek
@mirola ahoj a v ktorom týždni si bola keď sa zmýlil?

Lekár nie je Boh, môže sa pomýliť ... veru tých skúseností so zle stanovenými diagnózami pár mám.