Myslíte si, že som tehotná?
Načo si robíš 4 naraz? Veď počkaj, o deň-dva si urob ďalší a uvidíš. Tieto sú negatívne, podľa mňa.
Načo si robíš 4 naraz? Veď počkaj, o deň-dva si urob ďalší a uvidíš. Tieto sú negatívne, podľa mňa.
@anonym_3ac2e5 napísala som že som si ich robila 4 naraz ? Nie
Ja tam vidím slabé čiarky. Skús ďalší o pár dní ci silnie. Viac nateraz neporadím
@anonym_3ac2e5 napísala som že som si ich robila 4 naraz ? Nie
@lea1113 a napísala si, kedy si ich spravila? Čítala si návod, po ako čase už neodčítavať výsledok? Čiarky sa ti objavia, aj keď po dvoch dňoch pozrieš na test.
Gratulujem v novembri budete 3 🙂
Slabá čiarka tam je, otázne je z akých dní sú tie testy, lebo tam nevidím zosilenenie čiarky.
ktory den meskania?
Vsetky negativ. Ziadna dilema
@anonym_e8775d zvážila by som test farbosleposti na tvojom mieste, nie v zlom, sú tam jasne viditeľné čiarky.
Gratulujem v novembri budete 3 🙂
@anonym_f392fc dúfam máte pravdu 🩷ďakujeme
Na 8 den meskania by mali byt silnejsie ciarky .uvidis o 2 dni ci silnie ….
@anonym_c47904 8 dní
@lea1113 tak to asi nic z toho, teda pokial nemas 40 dnove cykly
8 dní po meškaní by mali byť čiarky veľmi jasné a samozrejmé. Testovať treba ráno, tým istým typom testu, každý druhý deň - lebo hcg sa zdvojnásobuje každých 48 hodín. V prípade prosperujúceho tehotenstva čiarky každé 2 dni silnejú. Pokiaľ sa tak nedeje, ide o biochemické alebo mimomaternicové tehotenstvo, alebo niekedy v ojedinelých prípadoch úplne iný zdravotný netehotenstký problém.

Vsetky negativ. Ziadna dilema