Myslíte si, že som tehotná?
Ahojte. Potrebovala by som poradiť. S priateľom mávame pohlavný styk nechránený, ale nerobí to do mňa. Vždy keď chceme druhý krát za deň mať pohlavný styk tak vždy sa ide vycikať. Mala som mať menšturáciu a namiesto nej som slbulinko krvácala 2-3dni. A potom už nič. Robila som si 2 tehotenské testy a ukazovali mi negatívne. Bolí ma podbruško hrozne ako keby som mala dostať menštuáciu a mávam hlavne večer pichanie tak trochu do pŕs a dnes ráno som sa dotkla bradaviek a mám ich citlivé. Malte s týmto baby prosím skúsenosti niektorá? 🙂 prosím poradte my pretože mám 17rokov a nejsom pripravená byť tehotná .
@mia21188 negativny
@lisa200 može to byť aj ovulácia
@aalzbetkaa nakoniec to bola cysta 😊
@paulina786 ovulaciu som uz mala
@lisa200 ja som mala tiež tento problem a mala som cystu na vaječníku preto my mešká menštruácia objednaj si gynekológovi, alebo máš špinenie a zachvílku ti príde menštruácia, keď nepríde o taký týždeň si sprav pre istotu test a keď bude negatívny tak choď gynekológovi alebo choď skor on ti povie .
@paulina786 ale mne nemeska az o tyzden mam dostat , spinenie som zvykla mavat v ten menstruacie a o par dni sa to rozbehlo , ale tyzden pred ms som nikdy nemavala spinenie zato ma to zmiatlo lebo sa snažíme 5 mesiacov a zatial stale nic

Dobry den , mam uz za sebou tolko testov len s 1 ciarkou a ked som sa uz nato vykaslala , tyzden pred ms mam plne bolestive prsia pred ms som mavala citlive bradavky teraz vsak uz aj bolestivé , pred 3 dnami som mala len na nohavickach spinenie potom uz nie , o 7 dni mam mat ms test bol zatiaľ negativny, co si myslite ?