icon

Myslíte, že je tam druhá čiarka?

6. sep 2021

Dievcata,prisiel na psa mraz a aj ja uz lovim pozitivny test. Myslite,ze je tam nejaka druha ciarka.Foto je mozno blba,ale nieco tam asi je.Dakujem. MS mam az o styri dni.

Myslíte, že je tam druhá čiarka?
ivver
6. sep 2021

áno, čosi slabé sa mi tam zdá 🙂
držím palce nech MS nepríde

orud
6. sep 2021

Čosi sa tam risuje,ale ťažko posúdiť..ale nechápem,prečo si robíš test pred menštruáciou. Test sa robí,keď ti týždeň mešká.. takto sa len samé stresujete,ak to nevide.

tessa2299
6. sep 2021

@orud myslim, ze je kazdeho vec kedy si robi test. A ziadna zena neni povinna vysvetlovat preco. Moze sa jednat aj o to, ze danej zene treba nasadit lieky na udrzanie, pripadne vysadit lieky, ktore sa v tehu nemozu uzivat....
Vidim, drzim palce nech silnie 😊

slniecko_12
6. sep 2021

Nieco tam je, test by som zopakovala za niekolko dni, ci bude ciarka viditelnejsia, zatial sa velmi netes ☺️ ale drzim palce

bagre
6. sep 2021

sprav za pár dní, zatiaľ to vyzerá nádejne

autor
6. sep 2021

ja viem aj mne to bolo pred par mesiacmi smiesne,ked niekto robil pred. A hla uz aj ja to robim,clovek mieni... hlavne uz dufam,ze to bude len dnes ma tal cudne boli brucho a ci nahodou.
dakujem baby🙂

orud
6. sep 2021

@tessa2299 áno, je to každého vec. Ja som si len všimla,že veľa žien to tak robí( aj ja som to tak robila) a potom boli zbytočne sklamané..áno, môžu jej nasadiť lieky,ale potvrdi jej to lekár,až keď uvidí,že tehotná je. Nie len tak, že sa domnieva,že môže byť..tak asi tak stručne napísané 😉

tessa2299
6. sep 2021

@orud doktor to vie zistit skor z krvi, nez zo sona 🤔..... ja to tiez robievam tak, lebo viem, ze viac stresujem ked netestujem 😉 kazdeho osobna vec.

orud
6. sep 2021

Potom daj vedieť ako to dopadlo

summersunny94
6. sep 2021

Aj ja vidím , skús spraviť zajtra alebo pozajtra znovu, držím ti palce 😊

p.j.jacky
6. sep 2021

Áno , gratulujem

macicka111
6. sep 2021

🤔

angel993
6. sep 2021

@orud keby som robila testy podľa teba, tak nemám deti. Je to vec každej ženy kedy si urobí test. Autorka sa na to nepýta.
Autorka: ja som mala takú čiarku 10DPO, hneď som nasadila lieky, bez ktorých by tehotenstvo neprosperovalo, v deň očakávanej MS som už mala koľajnice.

autor
7. sep 2021

Dievcata,posadnutost jak sa patri,mala som este jeden test,ktoremu sa blizi exspiracia,tak som spravila aj dnes

summersunny94
7. sep 2021

Pekná čiaročka už 😊

sandrika1986
8. sep 2021

Ahojte, ktory tehotensky test je dobry ?

Myslite, ze by som sa mohla skusit otestovat ?
29.7. som mala poslednu ms, trvala 5 dni..26.8. sme mali s partnerom nechraneny styk, doteraz mi dalsia ms neprisla...extra priznaky zatial nepocitujem, obcas palenie a trochu zvacsenie prsnikov, rano mam obcas slabu nevolnost...

p.j.jacky
8. sep 2021

@angel993 gratulujem //

lilinka17042013
Autor odpoveď zmazal