icon

Myslíte, že môžem byť tehotná?

katkasvarcova123
7. okt 2020

Čaute baby :D potrebovala by som menšiu radu . 27.9 som mala dostať menštruáciu a vždy mi mešká maximálne 2-3 dni. 30. 9 som mala prvý pohlavný styk no neviem či som stále panna , lebo mám taký zvláštny pocit z toho celého... Nepoužili sme ochranu , no išli sme na to pomaly a trvalo to 2-3 minúty lebo ma to bolelo. On z toho nebol nejaký "nadržaný" a nič sa podľa neho nestalo a podľa mňa tiež , lebo nevidela som žiadne známky a nezačal eukoova. No mne stále neprišli mesiačiky a ja sa dosť obávam , mám strašné stresy a furt na to musím myslieť. Hneď 5.10 som si robila tehotenský test a ukázalo mi negatív a 6. 10 hneď prvý ranný moč tak tiež mi ukázalo negatívny výsledok. Čítala som si príznaky tehotenstva a väčšina toho sedí , no možno si to len domýšľam. Furt som unavená a furt mám pocit , že sa mi chce vracať. Poznáte ten pocit , keď ste hladné a boli vás z toho brucho? No ja to mám stále a keď sa idem najesť tak moc toho nespapam a nemám vôbec chuť. Mám stále iba výtoky a to niekoľkokrát za deň . Môže to byť z toho ,že som mala prvýkrát pohlavný styk a preto nekrvacam? Alebo to môže byť zo stresu? Lebo stresovať som sa začala až cez vikend. Máte nejaké , typy , rady? Ak áno tak sa ozvite prosím 🙂

pribinak
7. okt 2020

Nepoužili ste žiadnu ochranu? Veľmi inteligentne deti, veľmi, veľmi 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
nelca0510
7. okt 2020

@katkasvarcova123 nebolo to tu včera??? Sexuj s ochranou, nikdy nevieš, čo chytis

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
patusikk
1. nov 2020

Do pičeee zaveďte niekto tú sexuálnu výchovu na tie školy boa

vanculik
3. nov 2020

Dobrý večer , len som chcela vedieť od skúsených žien či môžem byt v tom už nijaké tie 2-3 týždne cítim v brušku take bublinky alebo ja neviem čo to je a dnes som sa pozrela na prsia mám zilnate ešte som take nemala bradavky mi stmavli a na brušku mám takú čiaru a stále sa mi nafukuje s priateľom sa snažíme už rok o babo ale nedarí sa . Ďakujem za každé odpovede .😞😞

vanculik
3. nov 2020

A ešte skoro cely deň prespim neviem čo sa to deje och 🙁