Myslíte, že môžem byť tehotná?
Maminky koho sa opytat takto vecer ak nie vas:o)Poslednu mrsku som mala od 19-23.12 a hned v ten vecer po skonceni bol sex...Inak stale si davame pozor 😉
potom som od 5-10.12 zacala zase krvacat ...Mala som PMS ako stale pred kazdou co som necahapala ze preco som nervozna a naliate prsia ked len nedavno skoncili.9.12 som bola u Dr.a povedal ze nic tam neni.A teraz mam zase naliate prsia a tlak v podbrusku a aj nervozna som a naliate brucho:o/Ciste PMS.Robila som dva testiky a stale jedna /.Mam ist na kontrolu ked skonci dalsia mrska.A sex mame len cez vikend kedze je stale na tyzdnovke...MM vravi zeby o tom vedel keby nieco...ale ja uz mam dost pochybnosti.V pondelok chcem zase k DR. len neviem ci bude robit pred sviatkami.Co si o tom myslite vy?Mne uz hrabe z citania po googli co vsetko som tam nasla:o((((
Ahoj aj môj muž(vtedy ešte priateľ) tvrdil že by vedel keby niečo a výsledok je skoro 4ročná dcéra 🙂

ahoj, 🙂 aj mne sa nieco take podone stalo, ale tehotna som nebola, mozno len neaky zapal alebo nieco podobne, nemalo by to byt nic vazne, este si vsak pockaj 🙂 vsetko je mozne ale ak partner si dava pozor nemalo by to nic byt