Môžem byť tehotná ?

diana195555555
1. dec 2019

Dobrý deň , mala by som otázku . Poslednú ms som mala 13.11 mávam 24 dňový cyklus. S partnerom Sme mali pohlavný styk 18,19,25,26.11. Prsia ma bolia bežne tak 3 dni pred ms no teraz to je o dosť skôr ... mám ich citlivé a naliate , mám dosť nafúknuté brucho nonstop a to mám pms bežne tak len 2-3 dni pred ms .robila som si test dva dni dozadu a bol negatívny . Mám tlak v oblasti krížov . Môže to byt tehotenstvo ?

sisa_s
1. dec 2019

Ak ste mali sex, vzdy je sanca na tehotenstvo... Tak pockaj a neskor skus dalsi test, ked bude meskat menstruacia

diana195555555
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lussinka309
1. dec 2019

Prejavy sú u každej iné. Ja keď som čakala na menzes nič mi nebolo, a to bolo divne, žiadne bolesti brucha, bolesť pŕs, bolesť hlavy tak som si spravila test v deň očakávanej menštruácie a bol pozitívny, takže u mňa boli práve tie prve signály tehotenstva že sa cítim dobre 😁

iwkaa_97
2. dec 2019

@diana195555555 ja som zistila že som tehotná 14 dní po meškaní 🙂 tak tiež prsia naliaté citlivé... a nafuknutá nonstop 🙂 ešte predtým ako test ukázal // 🙂

dominikamacakova
2. dec 2019

Áno môžeš byť tehotná aj keby si nemala žiadny z týchto príznakov. Mňa napriklád prehnalo z ničoho nič a vtedy som vedela, že sa uhniezdilo vajíčko 😀 A cítila som pichanie v bruchu plus nejaký šiesty zmysel... Teraz len seď, buď v kľude, nič nerob a mysli pozitívne. Ja som v práci ani prstom nepohla a ani doma, bála som sa aj postaviť zo stoličky a snažila som sa aby bolo vajíčko v kľude nech sa tam dobre zahniezdi.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre