Ahojte potrebujem veľmi vašu pomoc. Pred týždňom som začala chodiť schalanom s ktorým som mala tri krát nechránený pohlavný styk ale on nikdy nedospel k vyvrcholeniu. Mohla som i napriek tomu otehotniet? prosim vas pomozte mi
ahojte kočky,prosím napíšte mi čo si myslíte o tomto,mám dostať mrchu 20.5.,ale možno aj skor,mávam nepravidelnú,nakoľko sa snažíme o bábetko už 16.mesiacov,znova som nevydržala a urobila som test,najskor sa mi zdal negatívny,ale potom som sa šla pozrieť a zdalo sa mi,že druhá čiarka tam bola ale takmer neviditeľná,povedala som si že som znovu paranoidná a test som vyhodila,ale na druhý deň a potom ďalší som ho zopakovala a čiaročka mi začína byť vidieť,vybehne mi dokonca do 2-3 minút,dnes ráno už je aj dosť výrazná, ale nie je ešte taká silná ako kontrolná,len mi je divné,že ešte ani mrcha mi nemešká a už by bol test pozitívny.....veľmi veľmi chceme bábetko,ale neviem či to nieje len dáky klam,fakt neviem,čo si o tom myslíte,može mi hcg stúpať už pred meškaním mršky...ďakujem 🙂)
tak to vyfoť a hoď to sem, myslím tu poslední....
omlouvám se, že vám sem lezu, nahlídla jsem, před nedávnem jsem řešila to samé, vzpomněla jsem si, držím všem palečky, opravdu.... 🙂
kocka88, jasně🙂))
babyyyy...vsetky ktore chcete dve ciarky na teste,zelam vam ich z celeho srdca...aj ja po nich tuzim...MS ma dojst dnes-zajtra,tak cakam,aj ked neverim,ze nedojde...
@pipinulkaa aha no a kolko to uz je co ti meska MS?a bol tam vobec ten prvy raz?
@sisy222 veru, už tretí rok to je čo sa snažíme, sme obidvaja zdravý, až na to že aj ked mám pravidelný cyklus, ovuláciu mám málokedy, podla sona. Začínam od zajtra s inofolicom tak uvidíme či to pomôže, mrcha mi práve skončila a zajtra budem mať inofolic doma tak začnem piť 🙂 a dúfam že sa tu skoro zadarí nám všetkým aby sme boli tehu 🙂
@monicka79 och boze...treti rok...:(tak budem na vas mysliet,nech sa vam postasti,zadari,urcite si to zasluzite..ja nemeriam ani BT,lebo v noci vstavam a malokedy spim 6hodin...cize my fakt len skusame,snazime sa.este sme nikde neboli,ziadne vysetrenia sme neabsolvovali.o tyzden idem k lekarke,tak som zvedava,ci mi nieco poradi,alebo co mi povie.a vy sa od zajtra mozete zacat snazit 🙂 urcite si toho vyskusala uz dost,ze?az mi zimomriavky presli po chrbte,ked som si predstavila,ten dlhy cas..ja som zatial bez mrchy,ale....este nic nie je iste.
ahoj děvčata a předem díky za velkou podporu, v sobotu jsem měla šok a to doslova, z testu, pořád taková čárka nečárka, ve čtvrtek u doktora vše ok mám vyčkávat a za týden opět na sono a v sobotu to vám najednou byla taková obrovská čárka že mě málem vypadly oči z důlků, dnes neděle a to víte zvědavá ženská opět test a opět dvě krásné čárky, teoreticky podle ovu jsem 17 dpo, podbřišek pořád tlačí, břicho nafouklé, prsa mega a strie žíly zmodraly, a šíleně mě bolí záda, a mám ty moje šílený migrény, který jsem měla pouze před 9 lety kdy jsem čekala syna. (dle doktora jsem 4 tt), věřím, že vše dobře dopadne a ve čtvrtek mi doktor poví, že je vše tam kde má být. jinak neztrácejte hlavu, papkejte vitamíny a někdy i ty jiný bobule, ale když to pomůže tak hurá do toho
@sisy222 vyskúšala som minulý rok laparoskopiu, manžel spermiogram, všetko ok, všetko mam vraj priechodné, manžel dobrý spermiogram, je športovec, nepije, nefajčí, ja tiež nie a nejako to stále nejde, kôli tej ovulácii mojej nešťastnej a to sa nám pred šiestimi rokmi prvé podarilo hned, asi preto že som bola mladšia, predsa do tridsiatky to ide asi ľahšie
@sisy222 to sa nedá teda, preto mi dal dr. clostilbegyt jednu denne som brala, ale nič mi to nerobilo, foliky boli moc male, tak som v marci brala dve denne, to mi pekne narastli, pichol pregnyl a pred ms som bola na kontrolne sono a bola tam cysta, tak som si musela dať pauzu teraz, ale chystam sa znova k dr. neviem či mi ho nasadí znova, uvidíme, začnem brať aj ten inofolic, tak som zvedavá
@siska765 stvry den mi meska MS - a ano bol a ak som lepsie pozrela na tento asi o dve hodky neskor tak aj na tomto uz pekne vidiet. hoci slabucko ale vidiet... rano som mozno bola este zaspata tak som si to nevsimla 🙂 ale neviem...
@monicka79 moja sesterka mala zrasty po slepaku,ale take,čo jej povedali,že nikdy nebude môcť otehotnieť a už mala po 30 ked otehotnela,úplne neplánovane,nečakane.tak bola šťastná.a ked mala mala asi 4mesiace otehotnela znovu🙂 tak ma dve dievčatka.tak treba stale veriť.či s liekmi,či bez,uvidíš,že sa to podarí aj vám.mne stale kamoska povie-pride to vtedy,ked bude na to vhodný čas.nikdy som si nemyslela,že otehotnieť nebude take jednoduche.už nebudem robiť ani testy,počkám,čo z toho bude.
@pipinulkaa nooooooo tak vidis skus zas o dva tri dni ,niektorym babam ukazal slabu ciarku az po tyznovom meskani,nezufaj,cakaj 😉
Baby to fakt slepak môže zabraniť otehotnieť?? mam teraz strach počula som to prvý krat, ja som bola ako šiestačka na operací to je kopec rokov.teraz sa druhy mesiac pokušame o babo, zatial nič, ale mam jednu bradavku stale stlačenu dnu no v poslednom čase je stale vystrčena von 🙂 neviem či si to domyšlam ale moje prsia su fakt iné, ale ved uvidím a počkam do MS..
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@simca1258 hlavne si davaj pozor 😉