Myslíte, že som tehotná?
Ahojte 7dni mešká menstruacia myslíte že sa môžem tešiť?
@elizabethda menstruacia môže meškať z rôznych dôvodov napr cysta, choroba, užívanie liekov, zápal, ….
@elizabethda nechcem byt zlá, ale po 7 dňoch meškania by tam už bola jasna 2. čiarka
7 dní keď mešká tam by už bola silná čiarka ,. Inak ja tam nevidim ani slabú
@elizabethda ahoj, je tam slabucka ciarka, ale viac budes vediet, az ked zosilnie.
zrejme mas nepravidelny alebo dlhsi cyklus, lebo po tyzdni meskania ms by mala byt uz silna
Počkaj 2 dní a skus znova, ci to niečo veľmi slabé je duch alebo kanálik. Tešiť by som sa ale netešila.
Druhá čiarka tam je ale veľmi slabá ....mohla si mať neskoršie ovuláciu...skús otestovať o 2 dní či čiarka stmavla
tak tehotna byt moze, len to test este nezachytil. negativny test neznamena, ze tam nie je zacinajuce tehotenstvo
@elizabethda no ja by som sa este netesila...nato ze meska 7 dni uz by to malo byt jasne...bud mas velmi posunuty cyklus alebo falosny test...toto by ti ani lekar neuznal ako pozitivny test ..
Baby ake ste tu niektore mile 🙃
Vidim tu druhu ciarku, ale veru na tyzden meskania je slabsia. Je tu moznost neskorsej ovulacie🤗 skus sa otestovat znova mozno aj zajtra ci zosilnie. Velmi drzim palce♥️
@elizabethda vidim tam slabucku druhu ciarku, ale ako pisu niektore baby vyssie, na 7 dni meskania no neviem neviem :( mas odsledovanu kedy bola ovulacia? Lebo ak nie tak ak si ju mala az nejak neskor tak je ta ciarka v poriadku ale ak si ju nala tak v strede cyklu tak by ta ciarka mala byt silnejsia... ja som mala ovulaciu na 20den cyklo no ciarka bola o dost tmavsia uz v den ms. Ale velmi ti prajem aby bolo vsetko v poriadku!!!🙂
@elizabethda ja tam čiarku vidím, len máš veľmi rozmazane fotky...
Ved ovulácia mohla byť kľudne aj neskor, uvidíš ci bude silniet.
@elizabethda skus zajtra z ranneho mocu. Ale ta ciarocka na fotke je velmi slabulinka 😔
@elizabethda ak ju tam vidíš.... Nechcem byť zlá, ale po 7 dňoch meškania by tam mala byt čiarka, ktorú netreba hľadať lupou
Dúfam že všetko bude v poriadku keďže som predtým mala mimomaternicove tehotenstvo

@elizabethda vidíš niekde druhu čiarku?