Myslíte, že toto je pozitívny test?
Ahojte som tu nová a potrebovala by som poradiť... myslite že ide o pozitívny test? za každú pomoc a odpoved ďakujem.

Mám take appky a píše že dnes mam ovu ale nezdá sa mi nemam žiadne príznaky nič
A ďalšia appka mi ukazuje ze ovu som mala 24ho
Ano ale nebudem si merať teplotu a kupovať tie drahe testy ...kalsem na to,keď to príde tak to príde
@lala0950 nebudes si kupovat drahe testy?? 😂😂😂😂 si ma pobavila, nakolko ovu testy su lacnejsie ako tvoje kvantum negativnych tehotenskych testov.
Jeden test stoji 8e ovu ...kaslem na to už
Neblazni, ze 7e....
@lala0950 som zvedava, kolko ti to vydrzi -- ""kaslem na to už""
Tak to su dobre ceny u nás sú drahé v nemecku :( ale nevadi nebudem to kupovať
Hlien ano ale pri ovu je tahavy a priesvitný a ja mam hustý biely
20 sme mali sex naplno a spermie prežijú aj 5 dni v tele ženy..je super že som mala práve vtedy plodne dni podla 3 kalendárov 🙂takze sa tesim
@lala0950 občas je lepšie nevedieť nič.... Nesledovať nič a užívať si to milovanie. Nedes sa negatívnych komentov. Pozri, ja som tiež už taká prešpekulovaná, sledujem hlien, meriam BT, testujem sa každú chvíľu.... A k čomu mi to pomohlo? 😂 Zatiaľ k ničomu, len k tomu, že každý mesiac sa cítim ako tehotná. Občas je lepšie nevedieť.... Myslím, že tak vzniklo aj najviac detičiek 😂 minimalne tých v mojom okolí. Čo počúvam, skoro ani jedno nebolo planované a tí čo sa snažia sa snažia už pekne dlho v rátane mňa.
@ninamasa to mi daco propomina :D
gratulujem a drzim palce
@ninamasa je pozitivny 🙂

@lala0950 opät raz negativny test.... keby he tam duch tak gynekolog nejaku malu zmenu uvidi a nala by si aj hcg v krvy...a to na teste nue je duch ale kanalik