icon

Na konci menštruácie a začiatkom plodných dní som mala 3x styk

emv
21. jan 2021

Dievčatá, ak som v čase medzi koncom menštruácie a začiatkom plodnych dní ( teda vtedy kedy mali začať) mala tri razy pohlavný styk, viem že šanca na otehotnenie nejaká je, ale ako mám chápať, že plodné dni mi neprišli??? Znamená to tehotenstvo?? Nie je možné, že by som si ich nevšimla, mávam silné príznaky.
Vďaka za každú odpoveď.

mikasz
22. jan 2021

@emv bez plodnych dni by si neotehotnela. Len nemusis mat v kazdom cykle ovulaciu a teda priznaky 🤷🏼‍♀️

kiki68
22. jan 2021

Ja som otehotnela hned prvy den po konci menzesu... ze preco nikto netusi 😀

any_soj
22. jan 2021

@kiki68 lebo si mala skoro ovulaciu, veľmi ľahká odpoveď 🙂 aj samotná menštruácia sa považuje za potenciálne plodné obdobie, lebo krv môže prekryť plodný hlien, ak by išla ovulácia nastať v danom cykle skôr.

kiki68
22. jan 2021

@any_soj hej nieco sa stalo s cyklom, lebo ovulacia mala byt iny datum podla usg ( mne 9 dni predtym robil usg) a mali sme to viac krat vysledovane. Lenze nahoda je blbec 😀

emv
autor
22. jan 2021

Ďakujem vám

any_soj
23. jan 2021

@kiki68 9 dní pred ovulaciou sa nedá určiť kedy bude. Môj doktor je myslím dobrý odborník, ale netrúfa si to povedať ani dva dni vopred s istotou. Lebo ide o to, kedy sa telo rozhodne uvoľniť potrebnú dávku hormónov, a to sa nedá predpovedať.

emuedu
17. feb 2021

@emv mne skončil ms ráno a večer sme skúsili a tu je výsledok 18dni nato 🙈👌

barbori1234
14. mar 2021

@emuedu a to ste maly plodné dni ?

beata110
1. okt 2021

@emuedu a uz viete co budete mat? Ci uz aj mate?