Na ktorý deň meškania menzesu ste si robili test?
Baby na koľký deň meškania MS ste robili test? Mne už dnes mešká 4-tý deň. Ešte stále verím v to že príde, ale od rána mi je blbo, návaly tepla, je mi horúco. Včera som toho moc nepojedla tak myslím že z toho mi je dneska z rána zle.. Nechcem sa zbytočne ponáhľať s testom. Nemusí nič ukázať. Či?
na 4. deň meškania by ti už mohol tehotenstvo ukázať, ja by som skúsila.
@andrea_82 kamoške ukázalo ale len slabulinko... tak neviem, naposledy mi takto meškali keď som mala 19.
ale v sobotu večer som mala veľmi stresový zážitok, tak možno preto sa oddialili....
uz si presne nepamatam, ale bolo to par dni. kazdemu vsak moze ukazovat asi inak, taky 4.den by ti uz mohol test ukazat, isto treba vyskusat a uvidis 🙂 a keby ti aj neukazal, nevzdavaj sa, ono to pride 🙂
@bert22 počkať do rána? alebo si spraviť aj teraz cez deň? Alebo najlepšie počkať do konca týždňa. ,?
3 dni pred a už bola čiarka. Ja by som spravila hneď, ale keď nie si zvedavá, tak môžeš počkať 🙂
@thereisabear o zvedavosť nejde, len že či to nie je skoro na testy.
Nie, nie je to skoro.
Prve tehu tak 2tyz meskania kolajnice take ze som skoro oslepla, druhe tehu 8dpo slaba ale dobre viditelna ciarka, tretie tehu dvojcata ukazal az 3den meskania mikro slabulinku takmer neviditelnu ciarku.... Tak si vyber 😊
Kľudne si už sprav test.
Mne ukázal test tehotenstvo 3 dni pred očakávanou Ms a teda ciarky boli celkom pekne🙂 až som bola prekvapená, čiže test by som si už urobila 🙂
@1234321 čakať do rána, alebo môžem aj teraz cez den?
Kľudne môžeš aj hneď keď už meska 🙂
@dorka_33 no urobila som, zatiaľ taka slabulinka čiarka ktoru takmer nevidieť
@1234321 zatiaľ test duchuje.
spravím znova o 2 dni ráno
1.tehotenstvo - 5 deň meškania(skončilo MA)
2.tehotenstvo-3 deň meškania-syn
3.tehotenstvo - 4 deň meškania-dcéra
Vždy už boli pekne čiarky.
@jaskolka nakoniec som asi dostala krámy. Dnes som začala špiniť
@nikasmile asi nič z toho už... Začala som spinit
Asi po 2tyzdnoch meškania pri oboch pôrodoch.Ale ja som mávala nepravidelný cyklus, tak som vždy čakala že ešte príde ms
@nikha2809 došla mrcha taže fakt nič z toho..no čo už...

a ešte tretí deň ma pobolieva v podbrušku...