icon

Nadmerné slinenie pri snažení. Som tehotná?

angelin84
4. nov 2010

Rada by som sa opýtala, či má niektorá podobný problém ako ja...pokúšame sa o baby a už takmer dva týždne slintám ako vlčiak🙂niekde som čítala, že je to prejav tehu v dôsledku hormonálnych zmien🙂...

zuzana76
4. nov 2010

tusim aj ja som pri prvom strasne slintala, ale len prve tyzdne, ale uz si nepamatam presne. Ale nieco so slinenim sa mi mari.

marcelkatt
4. nov 2010

Ahojte, ja mám nadmerné slinenie a staršne ma smädí, od 33 tt asi.

stvura
Odpoveď bola odstránená
lola11
4. nov 2010

ja som to mala ked som bola tehu s malym-stale som musela odpluvat 😀 😀 Takze s mojou skusenostou si myslim, ze si 😀 😀

katecameron
4. nov 2010

ja s tymto nemam skusenost ale ja som zas bola v jednom kuse smadna bez flasky s vodou som sa nepohla pila som kazdych 5minut no hruza ale to iba pri 1 tehot.

lussy666
4. nov 2010

ja som slintala v noci, jak hafko:D normalne som sa budila na vlhky vankus..ale bolo to skor v druhej polovici teh.

carrie4
4. nov 2010

ja som tiež slintala o sto dvesto, ale naštastie len v noci a odniesol si to vankúš 😀

beaska
5. nov 2010

ja som zacala slintat tak od 2 meciaca a vracat, bolo neprijemne obdobie, v 5mesiaci sa to ukludnilo no teraz to zase zacina, sliny musim vypluvat lebo ma z nich napina su strasne huste 😝, raz som si usta tak zodrala utieranim co som popri pluvani aj vracala , ze som mala herpes po celej puse 🙄, ale vsetko sa da prezit , babo stoji za to.