Nadmerné slinenie pri snažení. Som tehotná?
Rada by som sa opýtala, či má niektorá podobný problém ako ja...pokúšame sa o baby a už takmer dva týždne slintám ako vlčiak🙂niekde som čítala, že je to prejav tehu v dôsledku hormonálnych zmien🙂...
Ahojte, ja mám nadmerné slinenie a staršne ma smädí, od 33 tt asi.
ja som to mala ked som bola tehu s malym-stale som musela odpluvat 😀 😀 Takze s mojou skusenostou si myslim, ze si 😀 😀
ja s tymto nemam skusenost ale ja som zas bola v jednom kuse smadna bez flasky s vodou som sa nepohla pila som kazdych 5minut no hruza ale to iba pri 1 tehot.
ja som slintala v noci, jak hafko:D normalne som sa budila na vlhky vankus..ale bolo to skor v druhej polovici teh.
ja som tiež slintala o sto dvesto, ale naštastie len v noci a odniesol si to vankúš 😀
ja som zacala slintat tak od 2 meciaca a vracat, bolo neprijemne obdobie, v 5mesiaci sa to ukludnilo no teraz to zase zacina, sliny musim vypluvat lebo ma z nich napina su strasne huste 😝, raz som si usta tak zodrala utieranim co som popri pluvani aj vracala , ze som mala herpes po celej puse 🙄, ale vsetko sa da prezit , babo stoji za to.

tusim aj ja som pri prvom strasne slintala, ale len prve tyzdne, ale uz si nepamatam presne. Ale nieco so slinenim sa mi mari.