icon

Nafúknuté brucho a kŕče

misulienka150
8. feb 2018

Ahojte..posledny menzes som mala 17.12.2017..test vysiel dve ciarky,pridane foto...u dr som bola a nic nevidiet,aj som krvacala bola som 4 dni v nemocnici,hcg mam 537..o tyzden idem zas na krv..predvcerom ma pustili s nemocnice tesila,som sa ze mi je ok a od vcera mam nafuknute brucho hrozny pocit az trochu krce co by mi pomohlo nato prosim?? A co si myslite bude babo?

Nafúknuté brucho a kŕče
alobalka
•
8. feb 2018

Na sone vidieť niečo najskôr koncom 5.tt.
Hcg je číslo, podstatné pre tehotnost v maternici je, či rastie za dva dni cca dvojnásobne.
Inak pozitívny test a hcg (ktorý potvrdzuje teho), môžu znamenať aj mimomaternicove tehotenstvo (to väčšinou odhalia laparoskopicky).
Krvacanie môže byť pri nedostatku hormonov v tehu (väčšinou spinenie), pri potrate, pri mimoma (vtedy aj bolesti) alebo pri hematome (aj silné krvacanie, bez bolestí). Čo ti povedali doktori? A aké bolo to krvácanie?

sunny381
•
8. feb 2018

ale to by už podla mna muselo byť vidieť nie? ved pokiaľ si dostala naposledy v decembri tak to by si už bola 9 tyždni

kluska
•
8. feb 2018

nevies inac kedy mas ovualciu? ale podla vsetkeho by uz malo byt nieco vidno, ale zalezi aj kedy bola ovulacia

rozalianda
•
Autor odpoveď zmazal
•
reni1512
•
8. feb 2018

Uvidi sa podla hcg..ak stupa tak tehotna budes uz len vyckat ci uvidi aj gest.vak..

elmar
•
8. feb 2018

Ja som si to sledovala cez google....hladaj vyraz....v ktorom tyzdni som a tam mi presne ukazalo aj termin porodu(a presne mi to sedelo s tym co mi ukazal a hovoril gynekolog)a co sa deje s babatkom,ake je velke,ci uz mu bije srdiecko,co sa mu vyvija atd...u teba by uz malo na sone vidiet aj "fazulku".Ja som mala posledny menzes 25.10.a 7.12.mi doktor uz ukazal gest.vak a uz som sa vytesovala.pri normalnom tehotenstve kazdy den velmi rychlo stupa hcg....ale pri mimomaternicovom nie a nie je vidiet ani na sono.nechcem ta strasit.davaj si pozor,radsej chod este k svojmu gynekologovi a pytaj sa ho na to co ta trapi.

nosalinda
•
9. feb 2018

Ahoj, ja som mala posledný menzes 19.12., u gynekológa na ultrazvuku už som bábo - fazuľku videla..ma krásnych 12 mm, takže mi príde zvláštne, že tebe nebolo nič vidno.

lenqua_12325
•
20. feb 2018

Môj doktor sonom zistil že niesom tehotná aj keď som bola v 5 týždni. Niesom jediná..no z toho čo píšeš ozaj ide ísť o mimomaternicové no my ti moc nepomôžeme.. treba ešte zbehnúť za lekárom...poprípade za iným

lenqua_12325
•
20. feb 2018

Môže*