Nafúknuté brucho - možné tehotenstvo
Baby mali ste na začiatku tehotenstva nafúknuté brucho? A bolesti pod bruchom?
Mala som klasické pms príznaky (takže áno aj nafúknuté brucho aj bolesti, plus prsia boľavé a kríže) pokiaľ som si nespravila test tak som ani netušila že som tehotná.
Práve naopak každé ráno som si vravela že už už prídu a ešte som aj deň pred ms mala špinenie takže to som brala už ako jasný signál že to je ms a nakoniec bum 2 čiarky 😃
Takže máš to podľa mňa 50/50
@nika_val no kríže aj mňa neskutočne bolia😩 jaj no tak ja si na ms ešte musím pár dní počkať a potom uvidím teda
Ako som písala ja som mala úplne všetko tak isto ako pred ms, ešte som v deň pred očakávanou ms som vravela mužovi že nevyšlo to a prišli krámy lebo som mala to špinenie 🙈
A v deň očakavanej ms ráno ani neviem čo ma nejak osvietilo (asi nejaký tajný žensky zmysel) a zobrala som si test na wc, a boli tam 2 čiarky pekne jasné
Takže nemyslím si že treba zúfať môže to byť pms ale môže to byť aj to tehotenstvo 😊 držím palce nech to je to čo si praješ
To môže byt oboje aj pms aj tehotenstvo. Treba si počkať. Je to často klamlivé. Ja som pri takých príznakoch bola aj nebola tehotná. Rozdiel bol iba v tom že neprišla mš. Ešte aj bolesti som mala ako pri ms. Držím palce.
Ja som vždy mala relatívne silné pms príznaky vrátane bolesti pŕs a paradoxne keď som bola tehotná, tak mi nič nebolo..presne som vedela, že to je divné tak som spravila test deň pred menštruáciou a boli tam už silné dve čiarky. 😊

To je skor pms ako tehotenstvo…