Najprv 2 čiarky a potom jedna. Je toto možné?
Ahojte mam otazku moj akamoška vlastne naša krsnička ma partnera spolu mali styk ako vzdy ale tentokrat sa spravil 2 krat do nej a ona nebere tabletky o 5 dni nato si robila test tehu a boli tam 2 čiarky a tak i spravila na dalsi den dalsi ale tam uz bola len jedna a o tri dni dalsi a tiez tam bola len jedn aje toto mozne?? ze najpr su 2 čiarky a potom len 1??? nemate baby nejake snazilky co ste skusali s takouto haluzou skusenost???ona nema nic na nijakom takomto fore tak ma poprosila ze ci sa spytam
prvý test bol chybny. Ja som sa stretla s testom kde boli 3 ///, alebo ta druha bola kryva do obluka, dokonca som nasla x / 🙂
meškala mi mms 16 dní, urobila som testík a bola som happy,nakolko sa na ňom ukázali //, žial na moje nešťastie asi o dva dni na to,som normálne ochorela...ono vieš, ked žena velmi túži po dieťatku, čo je aj môj prípad,akékolvek zmeny na svojom tele pripisuje možnému tehotenstvu....5 dní po styku je nazaj priskoro na test

Myslím si,že šlo o chybu v teste. 5 dní po oplodnení ešte telo určite nevykazuje takú vysokú hladinu HCG, aby bola dostačujúca na určenie tehotenstva. Jedna známa tiež mala najskôr pozitívny, ďalší negatívny tehotenský test, a tehotná nebola,ale kolko "PO" to bolo, to veru neviem...