Najskôr duch, potom pozitívny test
Ahojte. Potrebujem poradit- viac hlav, viac rozumu.
V utorok som mala na teste ducha, v stredu uz bol pozitivny. (Menzes som mala 7.9., ale to u mna nehra vobec rolu, pretoze mavam cykly 40-60 dni, vacsinou anovulacne.)
Volala som doktorke, lebo ak by som bola tehotna, musim si zacat okamzite pichat injekcie na riedenie krvi a letiet na infuzky do Nitry. No ale doktorka na sone nic nevidela (asi bolo prilis skoro), ale vzala mi hcg. To bolo 30. No ale vcera, v piatok, mi z ranneho mocu vysiel test negativny (10miu/ml). A skusala som aj poobede a nic.
Ide mi o to, ze ci mam vobec letiet v pondelok cez polovicu republiky do Nitry na infuzku, za ktoru zaplatim 37e a plus cesta a vsetko okolo toho este s jednym malym dietatom ktore nenavidi auto… Pretoze mne aj muzovi to pride cele zvlastne s tym Hcg a testami a akosi to berieme tak, ze asi z toho nic nebude, aj ked by sme velmi chceli..
Dakujem za akekolvek rady.
ak je v krvi HCG 30, tak sa cudujem, ze aj ten duch bol vidiet, kym to prejde do mocu, je ta koncentracia podstatne nizsia, na UTZ je nieco "vidiet" pri HCG nad 1000, niekedy ani vtedy este nie 🤷♀️
skoda, ze sa nestihne spravit dalsi odber HCG ci stupa, to by bola asi najlepsia cesta, aktualne jedine co vies spravit je zopakovat test v pondelok rano a ak bude negativny, tak to zrejme bolo biochemicke alebo falosny duch, pri prosperujucom tehotenstve by ta ciarka takmer po tyzdni od prveho testu uz mala byt jasne viditelna ak berieme, ze HCG stupa ob-den
skusila by som digitalny clear blue ako sa pise nado mnou a drzim paste 🤞🏻
Zrejme to bolo biochemicke tehotenstvo. Ja som tak mala Hcg z krvy som mala len 36 či 38, už sa nepametam, na sono nič nebolo vydno , o tyzden na sono znova nič a Hcg klesol na 14 .Lekar oznamil že do konca tyždna mam očakavať krvácanie, ešte v ten deň som dostala.
O 3mes som ostala znovu tehotna a dnes oslavuje maly 6.mes
@petamich ano, ved prave tych 30 mi pride strasne malo, ci to uz nie je nahodou klesajuca hodnota z nejakeho vyssieho cisla… lebo aj teraz ranny moc negat.
Neuveríš, ale som v rovnakej/podobnej situácii. Posledná MS 27.9. V stredu 2// na teste (úplne slabé), ale spravila som digi test a ten ukázal 1-2 týždne. Tak v štvrtok som išla hneď ku gynekologičke, Hcg 26, mám 6 dní slabé špinenie. Dala mi aj tak clexane a utrogestane, že uvidíme, ako sa to vyvinie. V pondelok idem na kontrolné Hcg a budem múdrejšia. A tiež mám ísť v pondelok na infúziu na repro- imunológou (moja výhoda ale je, že som z NR). Biochemické a spontanny potrat som mala už 3x a preto som už realista. Asi to bude opäť tak ☹ Držím ti palce.
@matus7030 no ja som tiez po 2 potratoch, takze tiez tomu nedavam velke nadeje.. cele je to velmi zvlastne..
@matus7030 a teraz ti testy vychadzaju tiez negativne? ☹️
Ja už som netestovala od stredy. Počkám už do pondelka a z krvi sa všetko ukáže.
@petamich ja som mala hcg len 17a bola druha ciarka. Ale nakoniec to nedopadlo dobre. Takze je mozne,ze bolo vidiet na teste nieco.
neexistuje niekde možnost aj cez vikend si dat vziať krv na zistenie hcg ako samoplatca? to by bolo ideálne, porovnavala by si hodnoty či hcg dostatočne stúpa a tak by si vedela či ísť na infuzku či nie.
@luci_ba toto by bolo idealne, ale nie je to u nas mozne. Labak tu mame, ale nema mi kto vziat tu krv a oni odbery nerobia 😞
Ja som mala hcg 30 a poobede bolo vidno ducha na teste, ten uz potom denne silnel a na treti den uz bolo hcg cez 200…tak skus este jeden den testovat (rano z prveho mocu kvoli koncentracii) a ked nic, tak asi biochemicke :/
tak už len asi v pondelok ráno spraviť test, ak tam niečo bude tak by som šla do tej Nitry. Ja ked som mala biochemicke, tak celý týždeň som mala úplne rovnako slabe čiarky, mala som len jeden odber a ram bola hodnota 43. potom dva dni po tomto odbere som sa rozkrvacala. Drž sa
@luci_ba kiezby som sa do zajtra rozkrvacala aj ja, nech to mam za sebou a nemusim ist zbytocne do Nitry, dostat infuzky a potom dostat ms.. 😒
Tak si ma nakoniec vnutorne presvedcila s tým testom. Spravila som teraz ráno a úplne snehobiely. Iba jedna čiarka, takže je to asi opäť jasné ☹ MS ale stále nikde. Dnes už 42 DC.
@matus7030 ja som dnes dostala ms, takze u mna je to uz vyriesene 😒
Mrzí ma to ☹ Ja pojdem rano na tu krv, ci to hcg kleslo aspoň teda. Ale na tu infuzku to asi nema zmysel.
@matus7030 och, tak daj vediet ako si dopadla. Ked tiez nic, tak buduci mesiac sa nam uz hadam podari ;)
Ja už do toho bez dalsich vysetreni nejdem teraz. Je to strasny stres a tlak na psychiku a musi to byt aj zataz na organizmus kym sa z toho spamata. Toto je uz 4x v priebehu 14 mesiacov ☹ Ale tebe drzim palce, nech to vyjde ako si zelate.
Niekto mi tu zmenil nazov temy, ktory ale teda vobec nezodpoveda problemu, ktory som riesila…
Admin... robia to vraj často v poslednej dobe
@matus7030 ahoj, ako si dopadla?
Nič z toho opäť nie je. Hcg mi kleslo, MS este neprisla. Ale bolest v bruchu mam taku ze uz chcem aby prisla cim skor, aby som to mala za sebou, lebo ma to dosť ubíja ☹
@matus7030 tak to ma mrzi 😔 drzim palce nech to uz konecne nabuduce vyjde

A neskusala si clearblue, ten by ti mal jasne ukazat, ci ano alebo nie.