icon

Naliate prsia, nízko položený krčok a šanca byť tehotná

nikolab0605
3. apr 2018

Ahojte mozem sa spýtať vie mi niekto poradiť co sa somnou deje uz viac ako rok sa snažíme o babetko mala som polycisticke vajicniky a nepravidelnú menštruáciu brala som 8 mesiacov inofolic menstruacia sa mi upravila mám menštruáciu pravidelne uz 4 mesiac podstúpila som laporoskopiu lebo chceme babetko a uz som 3 mesiace po . A stále nic ale minuli mesiac som brala clostilbegyt moj doktor mi povedal ze ja som uz Okey nemam problem otehotnieť ale teraz mám naliate prsia bolia má a krčok maternice mám veľmi nízko hneď sa ho da dotknúť ale som otvorená neviem co to moze byt ? Pred menštruáciu mám este 8 dni . Mozem byt tehotná ?

nicoli02
•
3. apr 2018

môže byť. ale môže byť aj to, že si to nahováraš keď tak sa tak dlho snažíte.. počkaj či príde ms a potom urob test..

nikolab0605
autor
•
3. apr 2018

Dobre ďakujem počkám

nikolab0605
autor
•
3. apr 2018

Vlastný aký má byt krčok maternice pred menštruáciou lebo každým pise inak ze dole nikto hore

hettinka
•
3. apr 2018

@nikolab0605 hlavne do toho krčka “nerýp” a nechytsj si to, však si ešte môžeš niečo poškodiť slebo zaviesť infekciu.

deti95060810
•
3. apr 2018

nevyšetruj sa sama - nechaj to na lekára....infekciu dostaneš ani sa nenazdáš....či ti dali na vyšetrovanie rukavice ako má lekár? ...😉

deti95060810
•
3. apr 2018

ale k téme....tehu asi nie, skôr PMS

nikolab0605
autor
•
3. apr 2018

@deti95060810 Uvidime no aj keby som dostala menštruáciu tak aj tak som rada ze mám aspoň menštruáciu a samozrejme ovolaciu lebo predtim som ju nemávala niekedy aj pól roka