Napína ma a je mi na zvracanie. Môžem byť tehotná?
Ahoj,, chcem sa opýtať môžem byť tehotná? Poslednú menštruáciu som malá 29.7.2021 a hneď na druhý deň som mala s manželom pohlavný styk môžem byť tehotná?? Lebo 2 dní je mi zle napína ma na zvracanie, mám bolesti v prsníkov, dneska ráno som mala hnačku.
@dorka_33 no všetko je možné, niktora ma tehotenské príznaky, a nakoniec neje, niektorá nemá vôbec príznaky a nakoniec sa dozvie že je v tom. Takže človek nikdy nevie. ☺️
@veronikita1997 ak si mala nechránený styk vždy je šanca. To je asi logické. Tak si počkaj a termín menštruácie a keď nepríde tak potom rob test.
@veronikita1997 ten test si si urobila uz? 🙂
@veronikita1997 na test je podľa teba skoro, no na príznaky nie ... Akosi tomu nerozumiem 😏
@catherinah áno je negatívny. Ale nechápem tomu prečo 2 týždňe pred menštruáciou mám bolestí prsníkov.
@veronikita1997 hormonalna nerovnovaha.
@veronikita1997 a nemôže byť teraz len ovulácia?
@som_ponorka neviem 😔môže ale neviem prečo ma svrbia prsia a bradavky? Test som si správyla v nedeľu bol negatívny. Takže neviem mam kŕče. V podbrušku.
Ahojte baby mala som styk s priatelom aj pocas swojich dnoch 20.9.2021 potom som ras zvracala a pichalo ma podbrusku ma aj napinalo na vracanie a trocha ma bolia krize mislite ze mozem byt v tom 😁 dakujem za radi

@veronikita1997 ja som si robila test keď mi týždeň meškali lebo ja som predtým mala cystu takže ani vo sne by mi nenapadlo ze som tehotná a ze sa vôbec dá vtedy otehotnieť 🙈🙈🤣🤣 a aj to som si robila len preto lebo mi mama povedala že vyzerám inak je si na 99%istá ze som tehotná 🤣 ja som si z toho robila srandu až kým som večer nezbadala koľajnice na teste