icon

Našla som si plešinu

leyla9
1. júl 2020

Dnes som si našla plesinu 😢asi 5cm mam bat?
Ist k obvodnéj? Stalo sa to niektorej? ďakujem

Strana
z2
olafienko
1. júl 2020

@leyla9 mas ju aspon pomerne vzadu, ja mam taku vpredu polroka po porode-kojim.este som to neriesila s dr🙈

leyla9
autor
1. júl 2020

@maria1110 nie neporodila ale snažíme sa je možné ze som mala biochemické tehu ze som onom nevedela a urobilo sa mi to stoho????

maria1110
1. júl 2020

Tak to neviem ale po pôrode vlasy veľmi padajú...tiež som mala dve plesinky ale po pôrode.

leyla9
autor
1. júl 2020

@maria1110 no nechám sa odbiť nech mi spravia niake vyšetrenie

soldi
1. júl 2020

@leyla9 moze byt zo stresu, z oslabenej imunity ale aj idiopaticka (bez zistitelnej priciny)

silviazlat
2. júl 2020

Našla som si plešinu ... som tehotná??? POBAVILO :D :D :D

vlafoj
2. júl 2020

Moze to byt zo stresu. Jedna znama to kedysi mala, na viacerych miestach a velke oblasti hlavy, dost dlho to trvalo kym to vyliecila, ale netusim co jej Dr na to davala. Detto jeden mlady chalan co ku nam do prace obcas chodieva to mal tiez. Mozem zistit ako to riesil. A ja osobne mam zase velmi rozsirenu cesticku vo vlasoch, tiez som bola z toho zufala, ale nasla som super vec na nete, vlasy v spreji, ktora to prekryje tak, ze nikto si nic nevsimne... 🙂

leyla9
autor
2. júl 2020

@silviazlat to sol hore spomenula ze som to omilom dala na túto tému 🤦‍♀️

leyla9
autor
2. júl 2020

@vlafoj budem rada 🙏

katulienkat
2. júl 2020

Mamine aj svokre sa to stalo...obvodna doktorka ich poslala po vysetreniach.. gynda, zubne a interne.. svokre nasli pod zubom zapal.. musela ho dat vytrhnut..vyliecit zapal a potom sa dalo vsetko do poriadku..

silviazlat
2. júl 2020

@leyla9 Zlepšila si mi ráno, tak sa nejeduj :D

spajki
2. júl 2020

@leyla9 neviem poznam vela ludi s plesinou a neriesia to...moze to byt aj zo stresu plus vela inych dovodov...ale urcite zabehni k lekarovi ja to uz mam roky a nerozsiruje sa to a ani vlasy mi tam nerastu...Drzim palce

leyla9
autor
2. júl 2020

@spajki no tak to je chyba neriešit to

spajki
2. júl 2020

@leyla9 som si toho vedoma

zara1357
Autor odpoveď zmazal
leyla9
autor
3. júl 2020

@zara1357 dnes som bola u kožnej poslala ma na vyšetrenia gynekológ zubná očná a tak ďalej po behám a uvidíme co to spôsobilo😣

deniskatimmy
3. jún 2022

@leyla9 mám ten istý problém teraz….môžem sa opýtať čo vám zistili?

Strana
z2