icon

Nechránený styk

laura2909
28. apr 2023

Dobry vecer.
Chcela by som sa opytat na nazor vas…ak ste si s tym neaka presla.. Mam zmetok a nerozumiem v celku nicomu co sa deje.Medzi 20-30.3.sme mali nechraneny styk.
1.4. mi prisla normalna menstruacia ktora trvala klasika 5dni… po skonceni ms som mala slaby ruzovy vytok a celkovo zvlastne som sa citila tak ma napadlo hovorim urobim si tehotensky test a vysli mi dve ciarky co som bola velmi prekvapena pretoze ms mi prisla klasicka..
tak som 14.4. isla ku gynekologovi a ten mi potvrdil tehotenstvo bol tam gestacny vak zltkovy vak zaciatok tehotenstva aj hcg potvrdene tehotenstvo tak mi povedal nasledujuca kontrola 28.4…
No medzi tym 19.4 som isla na prijem na urgent mala som krvacanie slaboruzove zlakla som sa tak som isla…Na urgente dr povedal ze prazdny gestacny vak ostavam na pozorovani ze bud sa ukaze embryo alebo ide o zamlcany potrat polezala som si tam tri dni davali mi zatial tabletky zobrali aj hcg co bolo uplne v norme v poriadku dr ma pozrela s tym ze ked sa objavi embryo vsetko ok idem domov ked nie idem na kyretaz.. pozrela ma a zazrela uz aj plod vo vacku s tym ze gratulovala ste tehotna idete domov..
odisla som domov vsetko bolo v poriadku isla som na kontrolu 28.4 a dr moj pozrel ma a hovori prazdny gestacny vak zvysena sliznica a vsade okolo tekutina krv ako keby mi mala prist klasicka menstruacia…mala som len hnede spinenie nic ine ziadne bolesti nic nemam nic nepocitujem.
nemam ponatia co sa deje.
dr povedal ze bud sa sama docistim alebo do nemocnice.
stretla sa z vas niektora s tymto?
dakujem
Laura

katuskacicuska
29. apr 2023

@laura2909 ano, bohužiaľ presne toto mala aj kamoška, nakoniec bola na kyret

janetinka27
29. apr 2023

@laura2909 ahoj, zavisi aj od zariadenia doktora, bral ti hcg?

lenkapk2
Odpoveď bola odstránená
pracujucazienka
29. apr 2023

@lenkapk2 kolka empatia z teba srší.Ženy sa čudujú že lekári sú nepríjemný a pritom žena k žene nemá štipku súcitu.
@laura2909 Je mi to ľúto ale v najbližšom čase ti buď príde “menstruacia” pri ktorej bude vypudených plod ak nie tak budeš musieť ísť do nemocnice na kyretaz..Pokial dostaneš horúčky treba ísť na urgent.

janetinka27
29. apr 2023

@lenkapk2 nestastnemu cloveku este nalozis. Ked nemas kuska citu, nechod medzi ludi

laura2909
autor
29. apr 2023

@janetinka27 ahoj teraz naposledy na kontrole nebral mi krv len oznamil ze nic nevidi ach jaj 😕