Nechránený styk pár dní pred menzesom
Ahojte chcem sa spytat je tu niektora z vas ktora ostala tehotna ked mala nechraneny styk par dni pred menzesom? Je to mozne ci nie.. vobec ani netusim kedy mam a kedy nemam plodne a neplodne dni 😂 menzes mi chodi vselijako niekedy mam cyklus 28 dni potom zas 35 a minule zas 40 dni.
Dakujem za odpovede.
@kika052 ahoj, keby si mala pravidelny cyklus, tak otehotniet pred terminom ms by bola mensia sanca - musela by si mat vynimocny cyklus s posunutou ovulaciou. ak mas cyklus nepravidelny, tak odpovedat sa neda, jednoducho by si musela vediet, ci uz bola ovulacia v danom cykle.
dr ti nezistovala, preco mas taky nepravidelny cyklus? lebo mas dost dlhe cykly, hlavne tych 40 dni. kolko mas rokov?
@janetinka27 nie nezistovala ze to sa stava nie kazda mame praviselny cyklus.. ovulaciu som uz tusim mala hned po predoslej ms vzdy mam aj tu inak
Pokial si nesledujes ovulaciu, a pri nepravidelbych cykloch, otehotniet mozes. Ten menzes si mala?
Ak si uz menzes mala, tak tehotna nie si, s najvacsou pravdepodobnostou.
@kika052 tak prave to je to zasadne - vediet, kedy mas ovulaciu. ostatne uz take podstatne nie je, ked sa pytas na otehotnenie 🙂
ak mas dlhsie cykly, ovulaciu nemozes mat nikdy kratko po ms, ovulacia je max 16 dni pred dalsou ms.
pri dlhsich a nepravidelnych cykloch je praveze mozne, ze ovu nemusi prebiehat vobec alebo len obcas, moze mat znizenu kvalitu a pod.
ak mas cyklus 35 dnovy, potom ovu nemoze byt skor ako ten 18.-19. den cyklu
@veselo_neveselo no menzes som mala naposledy 11-16teho maja
Ahojte! Idem si pre radu k Vam . Minulý mesiac som mala menzes iba dva dni ale ùplne slabulinke , do ďalšiej MS moje prsia su vëčšie pevnejšie ale, MS som dostala len naspët je to slabulinke s manželom si ako že davame pozor no len.... Ďakujem vam za kazdu odpoved 😊

Otehotnieť môžeš hocikedy. Pokiaľ si dlhší čas nesledujes ovulaciu alebo ti ju nesleduje dr. Nevieš presne kedy ju máš a môžeš ju mat hocikedy. Áno môžeš ale aj nemusíš. Poznám ženy co tehotné boli a menzes mali do 3 mesiaca