icon

Nedočkavosť a tehotenstvo?

lluciiiii
19. sep 2019

Ahojte baby možno mi budete vedieť poradiť.. uz týžden sa snažím ist ku doktorke ale neúspešne takze ju nakoniec mením a kym sa všetky papiere u nového vybavia tak to este potrvá další.. môj problém je taký pred cca mesiacom som prestala kojiť týžden nato som mala nechránený sex a týžden nato som dostala menštruáciu (dovtedy som ju este vobec nemala) po skončení som si robila test a vyšiel takto mne sa zdá ta čiarka slabšia robila som si potom aj ďalšie 4 a všetky vyšli tak isto ako tento myslite si ze je reálne ze by som bola tehotná?

Nedočkavosť a tehotenstvo?
patricia_b
19. sep 2019

No vyzerá to tak, že si tehotná

bbebe
19. sep 2019

Ano si tehotna

miriamik77
19. sep 2019

Niekedy sa stane, že aj keď žena ešte kojí, tak jednoducho otehotnie. A to je asi aj tvoj prípad, lebo test vyzerá ako pozitívny.

katkasofka
19. sep 2019

Gratulujem

eliska13
19. sep 2019

@lluciiiii Myslím, že áno, ale je to pekná náhoda😉

diaalex
19. sep 2019

@lluciiiii gratulujem 🙂 kamarátka mala presne toto iste... teraz koncom júla porodila svojho 2. synčeka 🙂 ale mala 2 týždenný “výpadok” kedze 1. test bol negatívny a o 2 týždne už pozitívny 🙂

antonia0103
19. sep 2019

Ahojte som tu nová... S priateľom sa snažíme tak ako asi každá z nás tu 🙂 máme syna no ten je môj z prvého manželstva. Syn mal teraz 9rokov a nám s priateľom sa už 1,5 roka nedarí. Neviem si vysvetliť posledné dni. V auguste som dostala MS ale bola čudná. Od pôrodu mám stále len 3-4 dní no teraz v auguste trvala 7dni a k tému som 3dni ešte mala hnedý výtok...a teraz posledné 5dni mám hrozné bolestivé prsia ...niekedy ma bolia, pália svrbia úplne sú horúce. Hrozné by som si priala mať druhé bábätko myslíte že sa to podarilo?! MS by som mala dostať až o 11dni no ja už som hrozné nedockava. Ďakujem za odpoveď. Pekný večer

h2
19. sep 2019

@antonia0103 Ahoj, no veď si skús urobiť test. Ináč, ja som mala menzes ešte 2x ako tehotná.

antonia0103
19. sep 2019

@h2 Som s teho akosi mimo pri malom som nič také nemala....myslím že je to skoro na test či?! Bojím sa aby sa nesklamem žeby tam je / 🙁

lluciiiii
autor
19. sep 2019

Ďakujem baby 🙂 každopádne uvidím este co povie doktor

@antonia0103 presne skús si urobiť test alebo este počkať ale na tvojom mieste ked sa aj tak snažíte a všetko by som si ho hned urobila nech vies ako si na tom 🙂 lebo možnosť tam je ze by vam to uz vyslo

antonia0103
19. sep 2019

@lluciiiii no dúfam že sa to podarilo....po ničom inom netuzime len po drobcekovi. Syn mi vraví mamka ja už som sa rozhodol že aj keby nemám bračeka tak vezmem aj sestričku jooooj moje hrozné je mi s teho aj do plačú aj sa zasmejem ....tak ráno pôjde priateľ na test 😁 a ja to teda skúsim hneď ranným ....

antonia0103
19. sep 2019

@lluciiiii Každopádne tebe test ukázal 😀 je to super keby aj ja mám taký výsledok ..... blahoželám

lluciiiii
autor
19. sep 2019

@antonia0103 zlatý synček 😊 skús najlepšie s tým ranným mocom.. daj potom vedieť ci sa podarilo 😊 treba myslieť hlavne pozitívne 😉
Ďakujem 🙂 ja sa este radšej dopredu tešiť nebudem počkám na vyjadrenie doktora lebo mi to príde take trosku divne a ze hned na prvý raz by sa

antonia0103
19. sep 2019

@lluciiiii Dobré tak zajtra napíšem ako som dopadla. No prsia ma hrozné pália musím aj v podprsenke spat. Stále som hladná 😂 kombinácie neskutočne 😂 môj len hlavou krúti 😂😂 unavená som ani nevravim dnes jak princezná som sa az o pol 1 zobudila ... včera okolo 11 a večer môjmu vravím asi cc 20.30 že idem spať že som unavená 😁😁😁tak ja neviem ...možno že to počasie na mňa tak vplýva alebo starnem neviem 😁 snáď zajtra tam bude //

fokuska
19. sep 2019

@miriamik77 Je to uplne bezne, dojcenie nie je antikoncepcia. To, ze cast zien vtedy neovuluje este nic neznamena ;)
Ono sa to kedysi hovorilo, ze ked zeba dojci, tak nemoze otehotniet.

simbatko
19. sep 2019

@antonia0103 treba testnut....😚

antonia0103
20. sep 2019

Ahojte tak som opäť smutná 😢 ....myslela som že tie bolestivé prsia budú už dôvodom oslavy...nestalo sa tak ....test ukázal / 😖 nič iné mi neostáva už len počkať 10 dní či dôjde MS alebo nie .... Ach keby tak nechcela 😖 a došlo by radšej bábätko...ani len náznak 😢

simbatko
20. sep 2019

@antonia0103 Ahoj.to neznamena ze ked ti teraz ukazalo iba / ciarku....Tak skus spravit ked ti budu meskat...mozno budes prekvapena🙏😃😙😘

veronikaszabova
20. sep 2019

@antonia0103 kolko si DPO? Ak mas 10 dni do MS, je to brutalne skoro na testovanie

antonia0103
20. sep 2019

@veronikaszabova Aj ja som si myslela ale skôr som mala pocit že to už ťahám od minulého mesiaca.....ale počkám teda na MS..... To budú neskutočne dlhé dni čakania .....

antonia0103
20. sep 2019

@simbatko Ďakujem....bodaj by máte pravdu