Nedostala som menštruáciu a mám bolesti brucha

nika511
14. júl 2017

Vie mi niekto poradit? 1.júla som mala dostať menštruaciu a nič zatial :( mám bolesti brucha jak keby som mala dostať menštruaciu.... zajtra si kúpim test :( podla vas som tehotna?

katkakovac
14. júl 2017

A odkial to mame my vediet? Mala si pohlavny styk v case ovulacie?? Beries antikoncepciu? Nemas nejake stresy? Ten test si si mala kupit a urobit uz davno. Zozenies ho v kazdej drogerii, lekarni, kopec ich je otvorenych do 9 vecera. A mala si byt uz davno u lekara. Moze to byt tehotenstvo, cysta, cokolvek. Tu ti nikto neda presnu odpoved bez vysetrenia, pripadne testu. Aj je tu 45 000 tem z tou istou otazkou a vzdy je jedina odpoved: urob si test😉

tequelinka
14. júl 2017

1 jula? vsak to je dva tyzdne preboha...:O:O naco cakas ?mala si sex ?chodieva ti inokedy pravidelne? ked si si na tieto dve otazky odpovedala kladne, tak si tehotna s najvacsou pravdepodobnostou, menzes nema meskat viac ako tyzden. takze chod si rychlo kupit test.

nika511
autor
14. júl 2017

Áno mala som pohlavny styk , ANT-neberem mam 19rokov v oktobri budem mať 20rokov ...Kondom nepoužíváme lebo som alergická na kondomy a ANT tiež nemožem brat lebo mam problemy s prsnikom ale sme davali pozor aby sa nič nestalo :( ...
Menštruaciu mam pravidelnu.....
Teraz mam aj žlty výtok..... Zajtra si kupim test... strasne sa bojim

zajkula62
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
katkakovac
14. júl 2017

Ak nie si tehotna, ries z lekarom antikoncepciu. Su aj ine metody, napr nehormonalne teliesko. Davat si pozor nie je spolahliva forma antikoncepcie. http://www.rodicovstvo.sk/pearlov_index.htm Ak mas zlty vytok, moze to byt aj nejaky iny problem. Navstiv lekara. A ako som uz pisala, sprav si test.

l3yla
15. júl 2017

😅😅😅 pockaj,vytahujem vestecku gulu

nika511
autor
15. júl 2017

@l3yla hahaha si vtipna velmi

nika511
autor
15. júl 2017

Dneska som spravila test a je negat.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre