icon

Nedostala som menzes už 6 dní

madona333
24. jan 2021

Pekny vecer prajem
19.1.2020 som mala dostat menzes a od vtedy ju stale nemam
20.1.2020 som si spravila test ale bol negativny mam si spravit dalsi? Alebo este pockat?
Dakujem.

diaalex
24. jan 2021

@madona333 počkaj 2 dni a sprav si znova

marianna_peskova
24. jan 2021

Ja osobne som čakala s tehotenským testom až deväť dní od začiatku meškajúcej menštruácie.

erickatt
24. jan 2021

@madona333 ja by som nevydrzala a urobila si uz vcera

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
malia18
25. jan 2021

Ahojte baby 🙂 som popravde trocha zmätená zo všetkých tých čísel a výpočtov a už sa mi nad tým ani nechce premýšľať ale vŕta mi to v hlave. Mala som v decembri ms 16.12.- 22.12. mávam vždy 7 dňovú. Po tejto ms mi prišla ďalšia na 22. deň cyklu a mala som ju od 7.1.- 13.1. (Keď som si teraz prezrela kalendár spätne do júla zistila som že nemám upravenú ms pravidelne už sa mi to isté obdobie aj ustálilo aspoň som si to myslela ale raz mi prišli na 18. DC inokedy na 22., 25., dokonca aj 28. a 30. DC) vyzerá že je pekne nepravidelná. Posledné cykly som však mala 22 dňové. Preto moja otázka znie: Keď mi 13.1. skončila ms a 24.1. sme išli naplno, mohla som otehotnieť 7 dní pred očakávanou ms? Je to možné? Nikdy som neriešila snaženie výpočty teplota atď pretože sme tomu dali voľný priebeh ale chcela by som porozumieť ako to funguje. Na nete je toho dosť ale v prípade otázok by mi nemal kto odpovedať a tak dúfam že sa medzi vami nájde niekto kto sa v tom vyzná a bude ochotný mi k tomu niečo viac povedať, vysvetliť. Ďakujem

hapkova
25. jan 2021

Este je dost skoro na test... budes musiet nejaky ten den este na dalsi test pockat