icon

Negatívne tehotenské testy

bubu6789
19. jún 2025

Ahojte na prvom teste som mala jednu silnu jednu slabu ciarku zvavsuje sa mi brusko picha do vajecniku mam bolave prsia.....menstruacia meska 18 dni....a teraz som mala dve testy negativne co to znamena ?( nemame chraneny sex kedze sa snazime o miminko)

zobaka
19. jún 2025

pri 18 dnovom meskani a negativnych testoch nie si tehotna, mas hormonalnu poruchu, objednaj sa na usg ku gynekologovi

really8
19. jún 2025

@bubu6789 okrem ineho vela papkas

s11e22
19. jún 2025
@really8

@bubu6789 okrem ineho vela papkas

@really8 a to vy odkiaľ viete? Vám to príde ako fajn poznámka? Občas žasnem ako sa ľudia dokážu vyjadriť. Ak nemáte odpoveď na otázku prečo odpoviete úplný nezmysel.

s11e22
19. jún 2025

Test by ti podľa mňa tehotenstvo už ukázal ale ak máš pochybnosti ze nebol vyhodnotený správne môžeš sa objednať ku svojmu gynekológovi vie ti poprípade odobrať krv a zistiť pripadne tehotenstvo. A ak ti ho nezistí, tak môžte riešiť príčinu prečo ti takto dlho mešká menzes a bolesti vaječníkov atd. Nebude to na škodu. 🙂

januska12323
19. jún 2025

Choď k lekárovi. Test nemusí už byť pozitívny a aj tak budeš tehotná alebo nejaký iný výkyv, nič čo zistíme na fóre.

sisska96
19. jún 2025

Zájsť k lekárovi?

zrncita
19. jún 2025

ja si tiez myslim, ze ked mas niekolko negativnych testov a menstruacia ti meska tak dlho, tak v tom rozhodne bude nieco ine ako tehotenstvo. 🙉

anjelicek26
19. jún 2025

Tak ked bol test pozitivny a teraz nezosilnel a je dokonca negativny, tak sa male neudrzalo. Stava sa to strasne casto, preslo si tym vela zien, mnoho z nich o tom ani nevie... u mna zo 6 dnovym meskanim proste prisla MS, akoby sa nic nedialo, ani silnejsia nebola... testy zoslabli, po MS boli ciste... ak ti do par dni nedojde MS, budes musiet k leakarovi radsej.

really8
19. jún 2025
@s11e22

@really8 a to vy odkiaľ viete? Vám to príde ako fajn poznámka? Občas žasnem ako sa ľudia dokážu vyjadriť. Ak nemáte odpoveď na otázku prečo odpoviete úplný nezmysel.

@s11e22 mam vestecku gulu

viestta
19. jún 2025

po dvoch tyzdnoch meskania pri negativnych testoch je cas objednat sa na gyndu

s11e22
20. jún 2025
@really8

@s11e22 mam vestecku gulu

@really8 gratulujem , tak si ju vylešti alebo si kúp lepšiu lebo rozprávaš trochu z cesty 🙃🤣

really8
20. jún 2025
@s11e22

@really8 gratulujem , tak si ju vylešti alebo si kúp lepšiu lebo rozprávaš trochu z cesty 🙃🤣

@s11e22 ako vies? Tiez mas?