icon

Negatívne tehotenské testy a príznaky

jani854
19. aug 2025

Ahojte, idem si k vám poradu alebo skôr chcem sa spýtať či to niekto tiež zažil..
Keď mi ešte nemeskal som mala stále chuť na melon...12 dní mi mešká menzes testy sú negatívne ale mám neskutočne bolesti krížov ťahá mi to až do bokov, pocit na vracanie ale nezvracam, divné chute, bolesti pod brušku som mala včera, hlien priesvitný natahovaci ale testy stále negatívne. Snažíme sa o bábo tak teraz neviem. Ak nepríde do 14 dní tak idem ku gyn len chcem vedieť či to niekto mal že bol a mal testy negativne alebo niečo. Ďakujem pekne

michaela789
24. aug 2025

Ak by si bola tehotná, testy máš pozitívne. Je veľmi nepravdepodobné mať príznaky tehotenstva (chute, nevoľnosti) bez pozitívneho testu. Príčina bude inde.
Nemáš skôr posunutú ovuláciu? Sleduješ si ju?
To by mohlo byť vysvetlenie pre bolesti v bokoch (zrovna takto pociťujem ovuláciu náhodou aj ja), chute aj hlien.

jani854
autor
25. aug 2025
@michaela789

Ak by si bola tehotná, testy máš pozitívne. Je veľmi nepravdepodobné mať príznaky tehotenstva (chute, nevoľnosti) bez pozitívneho testu. Príčina bude inde.
Nemáš skôr posunutú ovuláciu? Sleduješ si ju?
To by mohlo byť vysvetlenie pre bolesti v bokoch (zrovna takto pociťujem ovuláciu náhodou aj ja), chute aj hlien.

@michaela789 bohužiaľ nesledujem už to je 18 deň ale na gyn už idem 3.9 tak hádam to nebude nič zle 😔

derna
26. aug 2025

To si len všetko nahováraš, poznám to. Test by ti ukázal už dávno pozitívny keby si tehu

jani854
autor
26. aug 2025
@derna

To si len všetko nahováraš, poznám to. Test by ti ukázal už dávno pozitívny keby si tehu

@derna veru už mám pocit že to silim preto

ivulec1
10. sep 2025

@jani854 zdravím tak co bola ste nakoniec tehotná alebo nie .mne mešká 14dni robila som si dva testy a negatívne

jani854
autor
16. sep 2025
@ivulec1

@jani854 zdravím tak co bola ste nakoniec tehotná alebo nie .mne mešká 14dni robila som si dva testy a negatívne

@ivulec1 viete čo nie nebola som. Menzes sa mi dostavil po 23 dňoch trval len 3 dní a dok. Inak mávam 6 dní Mi povedala že to je normálne ziadne vyšetrenie nič a testy negativne takže neviem ani čo to bolo