Negatívny tehu test a meškajúca menštruácia

zuzu_kyblik
7. mar 2019

Už skoro tri týždne mi mešká MS. Týždeň a pol dozadu (čiže už po týždni meškania) som mala hlien ako vaječné bielko (ovulácia)? Test som si robila dva dni dozadu a negatívny. Posledne tri dni ma pobolieva na pravej strane v podbrušku.. Vajecnik? Slepak? Neviem.. Nechápem čo si to moje telo stvara 😬 mate niekto podobnú skúsenosť?

veronika4495
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zuzu_kyblik
autor
7. mar 2019

@veronika4495 lieky som nebrala.. Na gynde som bola mesiac dozadu.. Žiadne cysty ani zápaly.. Ani prechladnutie ☹️

veronika4495
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kerstina
7. mar 2019

Ahoj. Mne sa dialo nieco podobne. Pred prichodom ms pichanie na pravej strane v podbrusku (nie vzdy). Boli sme v centre asistovanej reprodukcie a zistili mi, ze mi nepraskne folikul a neuvolni sa vajicko, ale vznikne z neho cysta, ktora sa vzdy s menzesom vyplavila (preto mi na to gynekolog nikdy neprisiel). Je to myslim jeden z priznakov polycystickych vajecnikov? Kazdopadne sa nam podarilo otehotniet normalne, kedze sa to nedialo ocividne kazdy mesiac.

zuzu_kyblik
autor
7. mar 2019

@kerstina a vie to zistiť aj gynekológ ci to treba ísť do CAR? Moj muž bol na vyšetrení a čaká to aj mňa keďže už skoro rok sa pokúšame o bábätko a akosi sa nám nedarí.. ☹️ Doteraz som mávala relatívne pravidelnú.. Od novembra začala haprovat.. Mala som dostať začiatkom decembra, nikde nič, v januári som šla na gyndu, nič nezistil, čakali sme ďalšie dva týždne a potom mi pichol vyvolavacku. Dostala som o päť dní a už mi opäť mešká skoro tri týždne ☹️

danyb
7. mar 2019

gynekológovi treba ísť vždy keď ti mešká dva týždne.. pichne vyvolávačku, ktorá ak si tehotná neublíži a ak nie si tak vyvolá MS.. ak sa ti tento problém opakuje, treba hľadať príčinu, na to máš svojho gynekológa, je možné že máš PCOS - polycystické vaječníky..
a tehotenský test si skúšala?

kerstina
7. mar 2019

@zuzu_kyblik ahoj, jasne, zisti aj gynekolog, len tam treba ist ked ta to boli. Videl by to na ultrazvuku. Dokonca aj teraz, som v 3 mesiaci, a na pravom vajecniku mi cysta este ostala, ale postupne sa zmensuje. A ja som mala stale cyklus cca 36 dni. A mam jemne pcos.

kerstina
7. mar 2019

A este ako tu uz niekto pisal tehotensky test. Kamaratka uz bola tehotna a prisla jej normalne ms, len o par dni neskor. Az ten dalsi akoby cyklus jej test ukazal, ze je tehotna

simusiatko83
23. máj 2019

Ani ja som nemala mesiac dozadu cystu a teraz bolesti v podbrušku 3tyzdne mešká MS, test negat a drb cysta a ide mi roztrhnúť celú ľavú stranu

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre