icon

Negatívny test a bolesť maternice po sexe

lucinkamuff
4. feb 2013

Brala som antikoncepciu. Už dva mesiace ju neberiem, chránime sa s partnerom kondómom. Počas neužívania antikon.tabletiek som mávala menzes dvakrát mesačne. Teraz mi však neprišla menštruácia ani podľa nepravidelnej (cca každých 14 dní), ani podľa pravidelnej ( každých 28 dní)..Mešká mi to dva dni. Nemám ranné nevoľnosti, ale predvčerom som sa cítila, ako keby som mala opicu. Dvíha sa mi žalúdok, ale nič viac. Po sexe ma bolela maternica. Ale test mi vyšiel negatívny.
Aká je pravdepodobnosť, že by som mohla byť v tom?
Ďakujem za radu.

xlucia
4. feb 2013

@lucinkamuff to ti kludne moze zacinat aj chripka. tehu nevolnosti aj keby si bola v tom zacinaju po par tyzdnoch

zuzlik_666
4. feb 2013

@lucinkamuff domaci test ti este nemusi vyjst pozitivne, zavisi aj od akej je hodnoty HCG(10, 25) poradia Ti v lekarni... takze kludne mozes byt tehu aj ked ti vysiel test negat.
Najidealnejsie je ist k lekarovi na krv, tam ti povedia 100% ci si alebo nie si tehu, maternica ta moze boliet aj ked mas zapal, vtedy tiez nemusis menstruovat...

lucinkamuff
autor
4. feb 2013

chrípka nie, teraz som prekonala chorobu len ľahšiu...ale kašľala som, mala som horúčku jeden deň... ale to bolo v piatok a v sobotu sme mali pohlavný styk... no to ma maternica bolela už druhýkrát takto po sexe. Odvtedy sa to so mnou vlečie. Ako keby som mala zaseknutý chlieb v žalúdku, do toho aj kyselina. Prsia ma síce nebolia, ani naliate ich nemám. Ja len neviem, čo z toho. Doteraz mi menštruácia chodila pravidelne. Aj tá nepravidelná prišla vždy zhruba tak, ako mala... Podľa kalendárika som mala menzes 7.1. (trval mi 9 dní a bol slabý)- inokedy mávam 4 dni a dosť silný. podľa nepravidelnej (každých 13-14 dní) som mala mať 20.1. a podľa pravidelnej som mala mať včera. Vždy príde ráno. Môže to byť aj chorobou, nevylučujem to. Ale keď to nebude tehotenstvom, môže sa sať, že mi je niečo iné...

weru3ka
4. feb 2013

ja som to amvala vtedy take bolesti ked mi potom prisla nejaka infekcia alebo take nieco...takze podla mna nieco takehoto charakteru ale dufam ze nie🙂

livocka21
5. feb 2013

mozno sa ti este upravuje cyklus po vysadeni HAK...drzim palce 😉

lucinkamuff
autor
7. feb 2013

Baby, ja viem, že to môže byť hocičo. Dočítala som sa aj tu na nete, že keď je žena tehu, tak má zväčšenú, ale mäkkú maternicu, alebo keď je maternica v poriadku, tak je ťažko dosiahnuteľná.... lenže ja ju mám zväčšenú, tvrdú a mám ju nízko, pobolieva ma bruško a to aj po sexe, kríže ma bolievajú, nohy, keď stojím dlhšie ako dve hodiny... neviem, čo robiť..dneska mi gyňo nedvíhal telefón...dva testy mi vyšli negatívne...ale keď som počula, že babám to vyšlo až na šiesty, alebo siedmy krát...tak pochybujem.... nechcem si nahovárať, že som, alebo čo, môžem mať kľudne aj iný problém...len sa obávam

lucinkamuff
autor
7. feb 2013

A k tomu všetkému mi to mešká už niekoľko dní, predvčerom mi ráno prišli, ale mala som pár fliačkov na tampóne špinenia a odvtedy nič....