Negatívny test a bolesti ako pri menzese
Ahojte, mate skusenostm trosku popisem situaciu. Mesiac dozadu sme s manzelom mali nehodu a brala som tabletku po, ms som dostala nacas, nijak mi to neposunulo cyklus. Tento mesiac sa nam stalo to iste s tym, ze uz tu tabletku neberiem a uvidime co bude. Bolo to 2 dni pred ocakavanou ovulaciou . Od vtedy cca po 3 dnoch od styku mam bolesti ako na ms, niekedy mam pocit ako slabe zacinajuce kontrakcie (dieta uz mam) , zajtra mam dostat ms ale tedt bol uplne negativny a neviem co si o tom mysliet. Priznaky mi sedia na tehotenstvo avsak zacinam sa aj obavat ci ta tabletka po nemohla nieco sposobit.napr cystu alebo nieco. Nemate skusenost?
@mariac91 to je veľmi skoro na to aby si cítila nejaké kontrakcie... podla mňa to je prichádzajúca ms
@gabika0825 ale bolesti mam uz 10 dni a taketo priznaky som mala pri predoslych tehotenstvach oboch
@mariac91 uprostred cyklu nastavaj v cykle zeny, preto existuje premenstruacny syndrom., ide o zmenu hormonov. zmena v cykle nastava aj ked dojde k otehotneniu, ale nei je to prejav tehu, lebo tehu sa takto skoro este neprejavuje. proste su to zemny cyklu a ak dojde k otehotneniu, zacnu sa tvorit tehu hormony ( nie skor ako 7dni po oplodneni ) preto 3dni po oplodneni nemozes mat ake prejavy. v tomto case je vajicko este niekde vo vajickovode, zacalo sa delit, cize ma teraz len par buniek. este nema spojenie so sliznicou aternice, preto telo este celkom neregistruje, ze doslo koplodnenu a netvori tehu hormony a preto nemozu byt ani tehu prejavy.
To by som zas uz mala pozit tehu test
@mariac91 cyklus nemusi byt stlae rovnaky. mozu byt odchylky.
cim sme starsi, rocne obdobie ( jesen je depresivnejsia ), pripadne aj cokolvek ine nas moze ovplyvnit - stres a teraz v suvislosti s koronavirom, testovanim. a kto vie co este nas moze ovplyvnit a tym sa meni aj cyklus, vznikne hormonalna nerovnovaha a uz to ide.
no, ale jediny sposob, ako sa dozvies, ci tehu si,a lebo nie je, ze pockas, ci pride ms. ak nepride, znovu treba otestovat.
@majamat no najskor rozmyslam nad tym , vi mi ta tabletka escapelle nieco nesposobila , narusit cyklus si nemyslim, kedze minuly mesiac mi po nej prisiel na cas. Ale nejake hormonalne vykyvy ,alebo netusim ci moze nejaka infekcia sposobovat taketo bolesti . V noci som znovu mala take bolesti ako pri ms a cca taku hodinu som sa len prehadzovala a cakala ci to nedostanem , isla som stale pozriet na wc a nic .... uz som z toho aj v celku nervozna ale tak gyndoske volst nema zmysel , ta sa opyta , ci mi meska ja poviem , ze nie , dnes mam dostat a povie ze mam par dni pockat....🤷♀️
@mariac91 Nie si náhodou len prechladnutá od spodu? Alebo ak by bolesti pretrvávali išla by som ku gyn. Ja som mávala inak takéto keď mi zistili cystu. Tiež som si myslela že som iba prechladnutá od spodu, ale už ma to takto bolelo 2 a pol týždna, dokonca mi to až do krížov potom vystrelovalo a to sa nedalo už vydržať, tak som išla ku gyn a našla mi cystu bohužial. A na preventívne som pritom chodila poctivo. A zrazu sa tam objavila. Takže ešte aj tú možnosť by som zvážila.
@gabika0825 prave rozmyslam , ci aj nemozem byt prechladena , ale mam doma papieriky na vysetrenie mocu a tie su negativne .mozno taky naznak bielkoviny ale to je take ze mozno ani na krizik .... a cystu tak vylucujem kvoli tomu ze som bola na preventivke mesiac dozadu predtym ako som braöa tu tabletku po . Je mozne ze ta tabletka po moze urpbit cystu tak rychlo? Nemyslim si, jedine co mi vtchadza je , ze bud som prechöadena alebo mam daku bakteriu tam dole infekciu alebo mi este test neukazuje tehotenstvo. I ked tehotenstvo by posla mna ukszal , pri oboch detoch mi uz v den ked som mala dostat ukazal

@mariac91 bolesti si mala prilis skoro na tehu, test si si robila prilis skoro, an to aby bol vysledok vieryhodny.
cystu nemusis mat, mozes mat len iny cyklus ako obvykle. hormonalna nerovnovaha. moze to mat kazda zeny.
nezostava ti nic, len cakat.