Negatívny test, bolesť podbruška, pocit nafúknutia
Dobry den dámy 🙂 pisem sem uz kazdy den lebo neverim uz to jtl môjmu stavu😂😂 test negativny 6 dni menzes nikde, bolest podbruska, aj prsia, pocit nafuknutosti a aj si zdriemnem poobede… je to normalne ze aj keby som nahodou bola tehotna test mam negativny??????? Tomuto asi nechapem😂😂 2 dec posledny menzes.. pojlavny styl 12 dec. Aj viac krat😂 ovulacia ani neviem 😂🙏
tehotenske priznaky = vysoke HCG, vysoke HCG = pozitivny test 🤷♀️ jasne moze sa stat, ze ukaze az neskor ale stava sa to menej casto
Tiež som mala 2.12. naposledy menzes... lenže testy mi vyšli pozitívne deň pred a v deň očakávanej ms... pondelok idem na vyšetrenie 🙂 a kedy si si robila test?
@carinka888 meskajuca ms moze mat vela dovodov, nemusi to byt tehotenstvo.
@barbora0308 jasne volala som mu povedal ze ak nepridu tak buduci tyzden
@daniela_p ja som si robila vcera…🤷♀️
Ahojte 🙂 skúsim sa opýtať vás možno niektorá máte skusenost, je tu veľa tém ale nikde som nenašla presne to čo by sedelo 🙂 cyklus mám 31-34 dňový,
V deň očakávanej ms 25.12 som mala slabé špinenie len tak na toal. papieri ráno aj večer, trvalo to tri dni, odvtedy nič, sem tam mierna bolesť v podbrušku ale ozaj len mierna, a taky bielo/krémový výtok, teh. testy mám ale negatívne... Môže to byť aj tak tehu? K dr. s objednaná až na budúci týždeň

@carinka888 a chystas sa na vysetrenie ku gynekologovi? 😊 Asi by prospelo.