Negatívny test, meškajúca menštruácia a z pŕs mi ide žlté mliečko kolostrum
Ahojte dámy 😊.. Pokúšame sa o bábo. Dnes je 7 deň čo mi mešká ms.. testy som si robila, všetky boli negatívne.
Do apríla som kojila syna a od vtedy som stále mala trošku mliečko. Včera som skúšala a išlo mi žlté ako kolostrum. Môj vnútorný pocit je, že som tehotná, ale tie negatívne testy mi nedajú spávať.
Mám aj ďalšie príznaky. Pri umývaní zubov ma napína a mám veľké výkyvy nálad. Hlavne som nervózna a chcem jesť sladkosti 🤣
Má niektorá podobnú skúsenosť alebo mi viete niečo poradiť pred tým ako pôjdem k lekárovi? Za odpovede ďakujem ❤
@ayanamirei Mne by to tiež prišlo zvláštne ale známa kojila syna, otehotnela, lekár jej zakázal kojiť.. Napriek tomu ešte chvíľu kojila. Kým sa jej mlieko nestratilo a zrazu mala tiež len kolostrum. Preto som sa tomu potešila, že je to znak.. a mne ani netečie, len som si stlačila bradavku a taká kvapôčka išla..pred tym len biele. Lebo veď aj keď prestaneš kojiť, to mlieko neodíde hneď.. niektoré ženy majú mlieko stále keď už raz kojili. Ale možno máš pravdu. Ďakujem, preskúmam aj túto možnosť.
Mlieko môžeš mať aj rok po dokojeni, veľakrát to tu čítam a baby komentujú, že je to úplne bezne
@lucyluv presne tak ako píšeš, je to bežné..