icon

Negatívny test pri meškajúcej MS

barborka29tt
30. okt 2020

Ahojte, posledny pol rok mam pravidelne MS po 26,27 dnoch. O babo sa nesnazime, no pri styku akurat v dobe okolo ovulacie doslo k nejakej malickej "nehode" 😊, pouzivame ochranu. Meska mi to uz stvrty den podla mojho kalendara. Dnes mam 31.den, no test je uplne cisty, biely. Mam tlak v podbrusku, ale taky cudny. Sa mi zda, ze taketo pocity som mala, ked som bola tehotna s dcerkou..len pri nej mi test ukazal peknu slabu ciarku uz pred očakávanou MS a v prvy, druhy den meskania uz boli kolajnicky. Tak neviem. Som zvedava. Trpezlivost je pre mna nieco ako cudzie slovo 😁 A akoze keby sa zadarilo z takehoto maleho nedopatrenia, tak by sa mal maly asi ozaj volat David Coperfield 😁

birika
30. okt 2020

jaaaj, kolko deticiek je prave z takejto "nehody" 🙂

barborka29tt
autor
30. okt 2020

@birika 😁👍 o prve sme sa snazili dva roky,uz nam hrozilo ze to budeme musiet riesit s doktormi 🙃 tak toto by bola taka ironia osudu. Nuz co sa ma stat, stane sa 😁

tatranka4
30. okt 2020

@barborka29tt tiež mám podobný problem nikdy mi nemeškala aj ked mam ju 33-36 a dnes je 40 den a nic test negativny tak neviem ci mam na mrchu cakat alebo pockat este s testom na neskor

barborka29tt
autor
30. okt 2020

@tatranka4 tak to mas riadne dlhy cyklus. No me pride prave divne, ze ani naznak ciarky z ziadneho uhla ani ked pri okne pozeram, stelujem, uz som si robila tri, aj ranna moc a nic. Pri prvom som asi 26.den cyklu mala slabu, bola tenucka ale bola vidiet...

tatranka4
30. okt 2020

@barborka29tt ano ale mam aj dost neskoro ovulaciu podla ovulacnzch testov som ju mala ay 30dc co je tiey dost neskoro a som totalne mimo teraz z toho

barborka29tt
autor
30. okt 2020

@tatranka4 takze ked si robis aj ovulacne testy, tak sa snazite o babo? Ja netusim kedy som mala ovu, ale viem ze v case inkriminovaneho pidi incidentu 😆 som bola niekde zhruba v polke cyklu. Ach jaj a ja si vcera dala este cervene vino, nech tomu pomozem, ak som, tak si to budem vycitat 🤦🙃 len ten test mi nejde do hlavy, no nic, ak nepride tak zajtra rano zas 🙃

tatranka4
30. okt 2020

@barborka29tt ako snažime sa už cez pol roka a nic, preto som skusila testy ale tiež to mam takto vobec nic, ani naznak, tak ja by si dala tiež vino, no alkohol som nemala už skoro rok kvili zlcniku a pankrease,

barborka29tt
autor
30. okt 2020

@tatranka4 tak drzim palce nech vam to vyjde, uvidime co z toho bude, no neostava nic ine ako cakat. My sme mali dcerku predcasne v 29tt a tak nejak sme sa shodli na tom, ze je uzasne, ze je taka aka je a zdravá a ze nam to ako stastie k životu stačí, chcela som aj teliesko ale nakolko som po cisarskom tak neodporucili, ze len na bazi hormonalnej a to som nechcela. Ale ako sa hovori to o tom odriekanom chlebu... a ak je to ozaj tak ze som, tak to tak asi ten hore musel chciet 🙃

tatranka4
30. okt 2020

@barborka29tt tak tiež uvidím, možno len stres a nakoniec príde ako vždy, zvyčajne je to tak keď človek chce veľmi nedostane a ak nechce pride

barborka29tt
autor
30. okt 2020

@tatranka4 ano presne tak to byva. Aj pri dcerke to tak bolo, prvy rok sme netlacili na pilu, proste sme si hovorili ked to pride tak to pride a nic...tak ten druhy rok, ze tomu pomozeme, zacala som si robit ovu testy a castejsie sme skusali, brala som kyselinu listovu, cvičila jogu...nepila som ani kvapku a nic. Tak uz som z viac menej zacala brat tak, ze asi niekde bude problém a ze ho budeme proste riesit po najblizsej MS, pred tym sme este boli na jednej oslave, aj som si tam cosi dobre dala... ten mesiac sme ani neskusali, mali sme toho vela, za cely mesiac len raz po tej oslave 🙈 a BUM 😁

barborka29tt
autor
31. okt 2020

@tatranka4 ahojky tak ako u vas? Ja uz mam. A asi to chce dohnat tie dni co meskali, ledva žijem 🤪

tatranka4
31. okt 2020

@barborka29tt tak ja stále nič

barborka29tt
autor
31. okt 2020

@tatranka4 ani MS ani pozitivny test, ci si nerobila rano?

tatranka4
31. okt 2020

@barborka29tt tak rozmýšľam že počkám ešte do utorka keď nepríde tak spravím ešte test keď bude negatívny volám dr

tatranka4
1. nov 2020

@barborka29tt podľa toho čo mi tu napísali tak som v tej fáze medzi ovuláciu a ms keďže som mala.ovulaciu tesne pred ms takže by mala prísť až vo štvrtok uvidíme

barborka29tt
autor
1. nov 2020

@tatranka4 tak drzim palecky aby neprisla 😊

tatranka4
2. nov 2020

@barborka29tt ďakujem pekne

tatranka4
3. nov 2020

@barborka29tt tak zatiaľ stále nič

barborka29tt
autor
3. nov 2020

@tatranka4 tak to vyzera nadejne 😊 aj ked v takych dlhych cykloch sa nevyznam...a ciarka ziadna ani slabulinka?

tatranka4
3. nov 2020

@barborka29tt vôbec nič ani naznak

tatranka4
5. nov 2020

@barborka29tt stále mrcha neprišla

barborka29tt
autor
5. nov 2020

@tatranka4 a chystas sa ku dr? Neboli ta nic?

tatranka4
5. nov 2020

@barborka29tt tak prsia ma bolia, aj krize, ale to ma bolia aj ked mam dostat ms no cakam este na dalsie testovanie a potom mu zavolam ze co, trochu ma pobolieva hlava inak

tatranka4
5. nov 2020

@barborka29tt a este mam take navaly tepla, trochu ma nohy bolia a sem tam ma tam dole tak pichne inak nic

tatranka4
6. nov 2020

@barborka29tt no nič mrcha dnes dorazila

barborka29tt
autor
6. nov 2020

@tatranka4 to ma mrzi, budem drzat palce nech sa zadari cim skor 😉 ❤️

tatranka4
6. nov 2020

@barborka29tt ďakujem pekne